If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спада при безработицата бил изненадващ? Не ви ли бях казал,че това което технически го бяха направили като безработни, след карантината ще се върне на работа. Сега месеци наред, да не и година данните ще са само положителни. Как ви литнаха а?
пич,ти от производство имаш ли хал хабер?кой ще се върне на работа ,сервитьорките в албена? в производствения сектор износа е спаднал с 30 % а производството за вътрешен пазар е за оплакване
модераторите трябва да се вземат в ръце и повтарящите като шизофреници едно и също да бъдат триени или поне предупредени за спам . доста нездравословно е това за хората
Линка и написаното в него кореспондират пряко със състоянието на БФБ, но щом смятате, че е неприемливо...така да е.
Само, че след Божков на пангара са Монбат, а после....
Идват парите от Европа и две-три години мир,любов и щастие докато ги изхарчат и после.......
Линка и написаното в него кореспондират пряко със състоянието на БФБ, но щом смятате, че е неприемливо...така да е.
Само, че след Божков на пангара са Монбат, а после....
Спада при безработицата бил изненадващ? Не ви ли бях казал,че това което технически го бяха направили като безработни, след карантината ще се върне на работа. Сега месеци наред, да не и година данните ще са само положителни. Как ви литнаха а?
Така е.Виж какво става днес отново на американската борса.Само да ти кажа че едната ми артия днес е даде ръст над 1000 $ а авиокомпанийката е отново с 15 % ръст.Не си губи времето на бфб приятел.Казвам ти го добронамерено.
Тази ли авио, дето я продаде дедо Бъфет през декември?!
С нашта скапана борса трудно ще излъжеш някой да си заложи парите. Щом и ПФ взеха да бягат независимо от цената нещата са наистина
тотално сбъркани и зле.
Така е.Виж какво става днес отново на американската борса.Само да ти кажа че едната ми артия днес е даде ръст над 1000 $ а авиокомпанийката е отново с 15 % ръст.Не си губи времето на бфб приятел.Казвам ти го добронамерено.
Коментар