Още края на Март, началото на Април ви казах, че криза няма, че ни лъжат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДнес оптимизма е още по видим. Предполагам, че в следващите дни и седмици ще се засили.
П.С. Като гледам днес Nasdaq не само ще възстанови загубите си, но може да има нов исторически връх.
Май истерията със смъртоносната заплаха за човечеството, наречена корона-вирус, се оказа предварително подготвен и добре разигран холивудски сценарий. С умишлено предизвикан глобален ефект, по подобие на "атентатите" от 9/11
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
, кой ще ти върже на агитацията... Не е да не сме виждали викачи тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКак ни излъгаха, че има криза а?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеКак ни излъгаха, че има криза а?, кой ще ти върже на агитацията... Не е да не сме виждали викачи тук.
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталната дългова криза е вързана в кърпа, а това води до финансов крах!
Голямото реване тепърва предстои!
Всъщност аз нямам намерение да споря с теб, но авторът на съответния материал аналитично извежда твъдения, които отиват отвъд предполагаемите и визирани от теб и твърде вероятни криза и крах. Интересното е, че те вероятно ще се реализират в една много специфична форма.
Не предлагам никому да приема или отхвърля анализите и изводите на автора.
Статията може да бъде полезна дори само с това, че дава една глобална и силно обобщена картина (констатация) на процеси, явления и състояния, изведени безспорни тенденции.
Поразмишлявах върху отделни числа и не намирам основание да се съмнявам в тях.
На тяхно основание колективната оптимистична експертиза на форума може да развие алтернативни анализи и изводите.
Ние в България принципно си имаме един доста ясно изразен провинциален маниер и рефлекс, а страна като нашата, която е със силно изявена отворена икономика, в никакъв случай не трябва да се задоволява с икономически и финансов поглед навътре. Обратното, анализите и оценките при нас трябва да се правят в обратен ред - от общото към частното.
Е, това дори не е препоръка, а крещящ и неангажиращ субективизъм и волунтаризъм.
Усещам, как в процеса на четене, един определен кръг от познати ми форумци ще сбръчкат претенциозно и гнусливо нос и ще рекат: Мани го тоА руски комунист! А той не е комунист, а е точно обратното.
Аз лично си мислех, че е украинец.
За да ви улесня, проверих автора: Белорусин, икономист и политик, либерал, привърженик на австрийската школа, международни награди, член на основаната от Хайек организация "Мон Пелерин".
Хипертрофираната рецесия и реакцията на правителствата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталната дългова криза е вързана в кърпа, а това води до финансов крах!
христо ботев
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Коментар