If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.
Никога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.
Навсякъде, където Централните банки печатат пари и борсите им растат, веднъж да се закачим за ЕЦБ, ще видите как ще тръгнат нещата и тук, затова се кръстете всеки ден и едно благодаря, че ви светвам, къде е истината.
Така е ,само там е истината после е лесно Горанов с вертолета ще хвърля навсякъде .
Я по сериозно гаси лампата и лягай да спиш
Не ви стигнаха 11 г. да разберете, че само Еврозоната и ЕЦБ могат да ни оправят. То трябва и акъл за тая работа, дори БМБ го разбра, вие не.
Явно си голям фен на бати ти Бойко за да не разбираш, че тези 11 години все той ни е управлявал и никъде не ни е вкарал ! Нито той е с акъла си нито лизачите около него !
Навсякъде, където Централните банки печатат пари и борсите им растат, веднъж да се закачим за ЕЦБ, ще видите как ще тръгнат нещата и тук, затова се кръстете всеки ден и едно благодаря, че ви светвам, къде е истината.
Чакахме криза, тя не дойде, а идват камари с пари.
Някои и сега са с парите, но са страхливи,
Изглежда ще продължава процеса по облагане на "скрития" кеш с такса "попечителство" .
Интересно ще е, да наблюдаваме, какви са решенията на средния капитал
Единствения за сега шанс за нещо по сериозно за нагоре е Никито Василев да излъже някой заблуден германец или англичанин да купи от фонда ! Или другия по добър вариант да тръгнем генерално нагоре е Бай Хой да си замине час по скоро от властта, заедно с всички крадливи калинки около него !
Ааа сакън бе джанъм чакаме бай хоя да ни вкара в чакалнята
Единствения за сега шанс за нещо по сериозно за нагоре е Никито Василев да излъже някой заблуден германец или англичанин да купи от фонда ! Или другия по добър вариант да тръгнем генерално нагоре е Бай Хой да си замине час по скоро от властта, заедно с всички крадливи калинки около него !
То беше ясно. От седмица, две наблюдавам леко раздвижване като че ли някой купува внимателно за да напълни евтино без много да шуми. Въпрос на време е да стане по - масово когато и шитовете ще растат. Успех.
Коментар