Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНапълно! Виж че това куку Копейкин може да вземе 15-20% при нови избори.. Знаех че има глупави хора в тоя народ, но не предполагах че са толкова многоИ се увеличават при това!!
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!!!И се увеличават при това!!
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е тегаво положението, няма спокойствие за живот и бизнес и това е ! Все трябва да сме под напрежение в тази държава ! От както е дошла "демокрацията" в България, държавното ни управление е пълен провал !
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много е тегаво положението, няма спокойствие за живот и бизнес и това е ! Все трябва да сме под напрежение в тази държава ! От както е дошла "демокрацията" в България, държавното ни управление е пълен провал !На практика, след девети септември, държава България няма
Старият герб си е баш, като некролог.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПак политическа криза, пак избори, пак надоле, надоле ..... писна ми!
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеАдванс Терафонд АДСИЦНякой тихо си пълни на 1.91 от тези които
си взеха дивидента и сега ги продават на 0 лв печалба.
Оборот да става.
- 1 like
Коментар
� -
Адванс Терафонд АДСИЦНякой тихо си пълни на 1.91 от тези които
си взеха дивидента и сега ги продават на 0 лв печалба.
Оборот да става.Last edited by superexpert; 09.06.2022, 12:05.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Баце ли е антируски?На килимчето боляло, казват
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с тебАма май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо....
...
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Ти на Марс ли живееш ... Корупция има навсякъде по земното кълбо ..Кризата отдавна е почнала в БГ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
Коментар
�
Коментар