Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е, то като нема кой да работи, другите дефицити с гъбичка от черната дъска ги бърши. Дано 5000-6000 украинки станат камериерки и сервитьорки по морето, що българите от Украйна, които заработваха у нас през лятото, сега са мобилизирани.
Майна, все още хората вярват, че могат да се правят едни бързи 10-15-20% в първия ден на търгуване - засега биймът е почти без грешка. А и можеш да си излезеш почти на парите, ако не се случи, така че приеми този тип ИПО-та за хазартен залог с известна доза хедж в него, т.е. почти безрисковNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБраво на 15%, съгласен съм с много от написаното, ще допълня според мен криза в бг няма да имаме, независимо от очертаващата се външна такава. Предпоставка за това обаче е продължаване на политиката за спиране на кражбите. Няма нито един проблем с ресурсната обезпеченост на икономиката, освен работната ръка... т.е. тази есен ако остане това правителство аз се връщам на БФБ.
Коментар
-
Браво на 15%, съгласен съм с много от написаното, ще допълня според мен криза в бг няма да имаме, независимо от очертаващата се външна такава. Предпоставка за това обаче е продължаване на политиката за спиране на кражбите. Няма нито един проблем с ресурсната обезпеченост на икономиката, освен работната ръка... т.е. тази есен ако остане това правителство аз се връщам на БФБ.
Коментар
-
Aрчи, викаш да слагаме каските. Ми ще слагаме, щом се налага.
Как не му омръзна на света с каска да ходи и война да води.
готин ден да пожелаем на играчитеLast edited by precakanoto; 06.06.2022, 11:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
хяхяхяхяххяхя
и на биткойна си играеха на борсички ама си загубиха мазните еверйски парички
хяхяхяхяхяххя
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според официалните данни могат да осигуряват инвестиции и то във военни времена. Това е номер 1 техен приоритет. Могат да вдигат доходи. Според Харвард могат да учат. А според мен трябва да им се даде шанс. За 12 години ни бетонираха твърдо на последното място при ГЕРБ/ ДПС. Доста глупаво би било да не искаме промяна.
пп. ето няколко добри мисли - https://www.banker.bg/obshtestvo-i-p...-e-dostatuchnaLast edited by petyob; 03.06.2022, 00:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Всичко е по-добро в държавата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА изобщо, нещо могат ли? Тези конкретно.Пътека се прави камък по камък!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМинистри не могат нито да обвиняват, нито да осъдят когото и да било!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеза да има оптимизъм за БФБ, трябва да има оптимизъм за държавата... ама нищо не се види... някой сеща ли се за нещо дето да е станало по-добре от времето на ГЕРБ?!? Да имаше поне един осъден за корупция от висшите етажи на държавата, вече мина повече от година откакто сме в "промяната" !!!
Относно присъдите - за тях трябва да има некорумпирани прокурори, а и съдии. Всички те обаче са избрани от хунтата и все още са на власт. Разбирай Гешев да обвини ортаците си от ДПС/ ГЕРБ. Убеден съм, че ако Пеевски/ Бойко разстрелят човек по обяд на жълтите павета пред 100 свидетля и 10 камери, пак няма да влязат в затвора! Затова трябва нов ВСС. Само от това имаме нужда в момента. Министри не могат нито да обвиняват, нито да осъдят когото и да било!Last edited by 15%; 02.06.2022, 22:52.Пътека се прави камък по камък!
- 10 Харесвания
Коментар
-
за да има оптимизъм за БФБ, трябва да има оптимизъм за държавата... ама нищо не се види... някой сеща ли се за нещо дето да е станало по-добре от времето на ГЕРБ?!? Да имаше поне един осъден за корупция от висшите етажи на държавата, вече мина повече от година откакто сме в "промяната" !!!Last edited by petyob; 02.06.2022, 21:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВървим си по канала с песен на уста и с акордеон в ръка
25 пункта на година, това е скоростта на канала запоследните 10г. (по Ган) .... ако на само канал разчитахме, досега да сме туто финито
Имам предвид, че в канала има бързи акции, които ни дават живец
Без готините хартишки сме ..- ще ни се смеят големите играчи, че сме на бфб
И без препоръка както обикновено
- 1 like
Коментар
Коментар