If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
Както се вижда, на жабите им е добре в блатото. А щъркове няма. Да видим ще има ли ирагационни мероприятия, та да се пресуши блатото. Щото "екозащитници" твърдят, че то е естествен за България водоем.
я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо....
...
Славчо тотално се изложи и ми падна в очите. Да излезе по телевизията и да топи като първа клюкарка. Преди поне пускаше напред острието си (пак остриган), което няма спирка да топи и обижда.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Дал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
Ти на Марс ли живееш ... Корупция има навсякъде по земното кълбо ..Кризата отдавна е почнала в БГ
я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....
ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...
Инфлацията нещо не върви напоследък, та трябва да се подбутне с инженерни, подривни средства. Като не се случва глобалното зануляване, поне нашенско заслабване да се състои, що то не се търпи вече - хората кредити са земали, а търговийката с гюл не върви.
я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пrеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....
ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...
Инфлацията нещо не върви напоследък, та трябва да се подбутне с инженерни, подривни средства. Като не се случва глобалното зануляване, поне нашенско заслабване да се състои, що то не се търпи вече - хората кредити са земали, а търговийката с гюл не върви.
Коментар