If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И двете дядо попе. Един приятел вчера влезе за първи път на борсата. С 300лв. Нищо не е, обаче има намерение всеки месец да си внася по 100лв, което е похвално за млад човек. Показва израстване на съзнанието над дюшека, банката и крипто лотарията. Накълвах му от агрия и неохим, няма как с тази малка сума, по нататък ще чакам да се събират поне по 500-600лв и тогава да купуваме. Различни хора- различни възможности
ха ха. Мен ме е страх да вляза с 300лв в хранителния магазин че няма да ми стигнат той тръгнал на борсата да влиза
И двете дядо попе. Един приятел вчера влезе за първи път на борсата. С 300лв. Нищо не е, обаче има намерение всеки месец да си внася по 100лв, което е похвално за млад човек. Показва израстване на съзнанието над дюшека, банката и крипто лотарията. Накълвах му от агрия и неохим, няма как с тази малка сума, по нататък ще чакам да се събират поне по 500-600лв и тогава да купуваме. Различни хора- различни възможности
Може би с това, че намалява броя на смислените сделки, които можеш да сключиш, тъй като броят на безплатните е лимитиран до 15.
Досадно е доста, и мен ме клъвна една единица. Голямо пробване на купувачи, голяма нещо. Решението на проблема е да се блъска по котировките, а не да се виси с оферта. Ама днес наистина играта е за стотинки
Коментар