IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак политическа криза, пак избори, пак надоле, надоле ..... писна ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
      Адванс Терафонд АДСИЦНякой тихо си пълни на 1.91 от тези които
      си взеха дивидента и сега ги продават на 0 лв печалба.
      Оборот да става.
      Не си ли объркал цената?

Коментар

• Адванс Терафонд АДСИЦНякой тихо си пълни на 1.91 от тези които
        си взеха дивидента и сега ги продават на 0 лв печалба.
        Оборот да става.
        Last edited by superexpert; 09.06.2022, 12:05.

Коментар

• BG TR30 -> 800-;-820

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Баце ли е антируски?
            Вече да На килимчето боляло, казват
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Дал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
              Както се вижда, на жабите им е добре в блатото. А щъркове няма. Да видим ще има ли ирагационни мероприятия, та да се пресуши блатото. Щото "екозащитници" твърдят, че то е естествен за България водоем.

Коментар

я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо....

...
                Славчо тотално се изложи и ми падна в очите. Да излезе по телевизията и да топи като първа клюкарка. Преди поне пускаше напред острието си (пак остриган), което няма спирка да топи и обижда.

Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Ти на Марс ли живееш ... Корупция има навсякъде по земното кълбо ..Кризата отдавна е почнала в БГ
                  Тц, ти живиеш на марс.

Коментар

Дал съм си прогнозата, продъжавам да смятам, че в бг няма да имаме криза, независимо от външната криза. Предпоставка обаче е да се изкорени корупцията, иначе няма да стане. Всички стратегически ресурси са подсигурени, а работната ръка е кът, т.е. няма мърдане от вдигането на заплатите , т.е. няма да се усети кризата от хората тежко, защото доходите ще наваксват. Респективно имаме най-ниските данъци в цяла европа, най ниските цени на ток, бензин и т.н. Работната ръка и след увеличенията предстоящите ще е пак евтина, т.е. аз неслучайно казах, че есента бих се върнал на БФБ. Продъжавам да го мисля, въпроса е ще излизаме ли от блатото или ще ни върнат пак в него, това е вододела. Т.е. Българската икономика ще прогресира респективно БФБ, то резултатите се видяха още на първо тримесечие и те са много добри, независимо от безпрецедентна криза невиждана от десетилетия...
                    Ти на Марс ли живееш ... Корупция има навсякъде по земното кълбо ..Кризата отдавна е почнала в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

На БФБ е много весело от март насам. Ала докога?
                      Last edited by pepe1234; 08.06.2022, 23:11.

Коментар

я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....

ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...
                        На БФБ е много весело от март насам. Ала докога?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          Инфлацията нещо не върви напоследък, та трябва да се подбутне с инженерни, подривни средства. Като не се случва глобалното зануляване, поне нашенско заслабване да се състои, що то не се търпи вече - хората кредити са земали, а търговийката с гюл не върви.
                          я как добре се ориентираш, тука сме 1:1 с теб Ама май като гледам и с целия форум. Мамка му дано не ни върнат обратно в нескончаемия пrеход тези тъпаци. Не можаха да прилапат бнб, не можаха да оправят крадливите строители и сега клатят лодката яко, то не беше северна македония и тъпотии, то не беше шнорхели, плагиати, ястреби, както и да е. Славчо и на тебе да ти....

ПП Аз бях решил есента да се връщам на БФБ сега с тези новини обаче вече не съм убеден...
                          Last edited by pepe1234; 09.06.2022, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            Грахаме, какъв Баце, такъв като него никога повече не трябва да се връща на власт ! Този човек е за затвора !
                            За съжаление не зависи от нас а от Козяк.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Грахаме, какъв Баце, такъв като него никога повече не трябва да се връща на власт ! Този човек е за затвора !
                              Той няма да се върне, но в момента чалгаря му напечата индулгенция, ще подкрепя правителството, ще си харчи парите, а те няма да го пипат

Коментар

• Инфлацията нещо не върви напоследък, та трябва да се подбутне с инженерни, подривни средства. Като не се случва глобалното зануляване, поне нашенско заслабване да се състои, що то не се търпи вече - хората кредити са земали, а търговийката с гюл не върви.

Коментар

Working...
                                X