През 2008 българското участие на фона на външните капитали беше твърде малко и това доведе до голямото изтърсване. Сега положението е коренно различно, освен това борсата се изчисти от много кекави компании. В момента има редица акции които ще просперират заради кризата с една дума, колкото по зле толкова по добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
То и аз търгувам от 2004 никами е от 2008 но започнах да пиша може би 2018 две години след като се пенсионирах...
И аз търгувам от 2007, ника ми е от 12-та, а пиша от 20-та, сигурен съм, че има хора, които търгуват от ония времена и никога не са писали
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Това е урок за стотината оцелели от онази епоха. За другите са легендарни истории не минали през личния опит. За съжаление има голяма разлика между знание и осъзнаване. Но един ден и тези мохикани преживяли 2007 г. ще бъдат отсяти по биологични причини. Живот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Козе, на теб ника ти е от 2011, та не се прави на интересенLast edited by Scottie Pippen; 19.06.2022, 09:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Козе, на теб ника ти е от 2011, та не се прави на интересен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Малко останахме оттогава.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Това е урок за стотината оцелели от онази епоха. За другите са легендарни истории не минали през личния опит. За съжаление има голяма разлика между знание и осъзнаване. Но един ден и тези мохикани преживяли 2007 г. ще бъдат отсяти по биологични причини. Живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Тогава беше тотален погром... И вече този урок ни тежи като воденичен камък на шията!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
2007/2008 се поизложих... продадох навреме, обаче като се видях с много кеш, не можах да устискам, и пак си напазарувах... и после - по пързалката.....
Коментар
-
В.ПАНЕВ
Новината на седмицата е, че гиганта Бритиш Петролеум купува над 40% от проекта за изграждане на 26 гигавата соларен и вятърен парк плюс инвестиции в зелен водород, за над 30 млрд. долара в Западна Австралия. Проектът е върху терен от 6500 кв. км. (представете си Пловдивска област и отгоре) на мястото на мина за желязна руда (на снимката).
Българската връзка е, че в него участва Димитър Енчев през базираната в София компания Постскриптум. А това е пример за бъдещото преобразуване на замърсени минни райони в България. Съседите ни (Гърция, Македония) вече го правят успешно на състезателен принцип с ниска себестойност на цената на енергията.
https://finance.yahoo.com/…/bp-purchases-40-stake-green…
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
О да, точно ти еталонния фалитар ела да раздадеш акъл
Пазаря щото е много зрял, та презря с един БИЙМ - де що има жив балък да се гътне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Близо 87% беше срива Атила! От 1982 до 260 пункта! Голям погром беше, да. И въпреки това, сигурен съм че има и други такива случаи в историята.. Просто това са си нормални неща по финансивите пазари.. особено неразвитите, каубойски ги наричам
Склонни са както към балонизиране, така и към тежки и продължителни депресии с голямо подценяване на акциите. Мисля че ги минахме обаче тези детски болести и сега пазара ни е една степен по - зрял. Като доказателство мога да посоча много по - плавния темп на ръстеж на индексите при сегашния бичи тренд, както и изключителната избирателност на пазара.. не се купува на юруш и на принципа "Което още не е скочило".. търси се качество на фундамента, някаква читавост на мажо и прилична ликвидност!
Абе супер си ни е пазарчето, но си трябва и акъл!
Пазаря щото е много зрял, та презря с един БИЙМ - де що има жив балък да се гътне.
- 1 like
Коментар
Коментар