Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеС 40хил лв - голям нокдаун, няма що
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСъщо така се храним и от дивиденти, защото имаме акции. А тези които нямат, ще се хранят от празни надежди.
Успешен ден!
Коментар
-
остави безработицата не е за това . утре ще ти кажат бвп на булгаристан е нараснал 10 пъти и оно ще пада . гледай къде е урана. иначе американските моше брокерчета са заложили натискане на хакцийките ВЪПРЕКИ ръста на софка . наблюдавайте много добре думата ВЪПРЕКИ
сега ташето като се събуди и ще си глътне бастуня или сапа си
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСъщо така се храним и от дивиденти, защото имаме акции. А тези които нямат, ще се хранят от празни надежди.
Успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩе коментирам разбира се. Нито аз, нито пък вие се храните от "добри" новини по медиите. Храните се от печалбите в борсовата търговия. Които вече половин година ги няма. Дано да четете подобни статии ви дава успокоение. Ще е нужно.
Успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечетата са в нокдаун.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред вас кога ще ни качат кредитният рейтинг, ранна или късна есен? Аз предполагам късна защото трябва да мине отпускарският период и докато се задвижи машината ще минат няколко месеца. Лека и доходна.
Най-късно есента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе всички, но повечето. Аз никъде не говоря че всички компании ще падат еднакво. Или дори че всички ще падат.
А неликвидни шитове - то това не са компании за инвестиране. Това са кукички за балъци. Като почнат да растят то не е защото вече не са неликвидни шитове а защото някой рибар е решил че е назрял момента да лови балъци.
Мога даже да ви кажа кой е рибарят. А кои са балъците всеки да се сети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе всички, но повечето. Аз никъде не говоря че всички компании ще падат еднакво. Или дори че всички ще падат.
А неликвидни шитове - то това не са компании за инвестиране. Това са кукички за балъци. Като почнат да растят то не е защото вече не са неликвидни шитове а защото някой рибар е решил че е назрял момента да лови балъци.
Коментар
-
Таше в америка е вече късно . Софка ръсте и няма току така да спре . Няма да ти издържат нервите и ще трябва да пийнеш малко американски таблетки . Лягай да спиш че после става лошо. Мухахааааааааааааааа. Ако ти свършат памперсите пиши ми . Щи пратя
ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА
Коментар
Коментар