Ако му е останала и една незасегната клетка в мозъка на болния лилипут, би трябвало да присъедини 4-те републики и да се кротне. Според мен ще има сражения там с години, но ще спадне напрежението. Санкциите ще останат, руския народ ще страда най-жестоко, ние по-малко. Хвала за смелите украинци, които пазят целият свят от 9 месеца! След това доставките на суровини ще се преориентират и инфлацията ще кротне също. Просто няма друга причина /освен войната и съответно преориентирането на доставчици-клиенти/, която да надува цените, но това е временно. Нито потребелението се е вдигнало в пъти, нито суровините са изчезнали, за да се поддържат тези цени. В момента, в който само замирише на това, пазарите ще се стабилизират и започнат възход. След това и центарлните банки ще спрат вдигането на лихвите. Рано или късно тези области ще се върнат в Украйна, просто трябва търпение от страна на украинците. Това е добрият сценарии.
Лошият е Путлер съвсем да е откачил и да продължи със завземането на територии. Тогава аз мисля, че ще трябва да мислим за физическото си оцеляване! Разбира се, че ще го смачкат за часове/ дни, но не знаем какви поражения върху света ще направи преди да бъде екзекутиран.
Лошият е Путлер съвсем да е откачил и да продължи със завземането на територии. Тогава аз мисля, че ще трябва да мислим за физическото си оцеляване! Разбира се, че ще го смачкат за часове/ дни, но не знаем какви поражения върху света ще направи преди да бъде екзекутиран.
Коментар