IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Ще има и още ударени репа, очаквам пенсионни фондове и ETF да разпродават наново с увеличаващото се теглене на кеш, а с увеличаване на безработицата и излизане на 3-6 месечни отчети моментното състояние по борсите може да се окаже измамно. Много компании спряха дивидентите, което допълнително удари цените на акциите. Преследването на акции с добър дивидент се оказа за сетен път загубена стратегия. Както казах, през март пазарувах и участвах в две увеличения на капитала, на цени до 20% под пазарната за дадения момент (тоест с около 40-50% от върха). Такива цени не бях виждал от години. Пак ще чакам, все пак кеша си търси мястото. До момента корекцията не е изтрила чак толкова много пазарните капитализации. Страхът се увеличава, VIX и сега е на добри нива, като може да подскочи отново до към 80, а от там и оптимизмът в мен започва да говори.
    Дано да си прав. Още ме е яд, че изтървах трите дни в началото на извънредното. Ако пак станат такива цени влизам яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Да и до 18 Март, дообирането на репата. Ами за да стане пак така пазар трябяват репа, които да се продават на пожар, сами преценете, дали има още много такива.
      Ще има и още ударени репа, очаквам пенсионни фондове и ETF да разпродават наново с увеличаващото се теглене на кеш, а с увеличаване на безработицата и излизане на 3-6 месечни отчети моментното състояние по борсите може да се окаже измамно. Много компании спряха дивидентите, което допълнително удари цените на акциите. Преследването на акции с добър дивидент се оказа за сетен път загубена стратегия. Както казах, през март пазарувах и участвах в две увеличения на капитала, на цени до 20% под пазарната за дадения момент (тоест с около 40-50% от върха). Такива цени не бях виждал от години. Пак ще чакам, все пак кеша си търси мястото. До момента корекцията не е изтрила чак толкова много пазарните капитализации. Страхът се увеличава, VIX и сега е на добри нива, като може да подскочи отново до към 80, а от там и оптимизмът в мен започва да говори.
      Last edited by Minka; 15.04.2020, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Странно,днес защо няма технически проблем?А ,да, щото не може да се продаде по-скъпо от вчера!

Следваща софиксцел 330 - 310,а по натам 250 - 225 след което 175 - 125...
        Бих заложил на втората ти прогноза.

Коментар

• Странно,днес защо няма технически проблем?А ,да, щото не може да се продаде по-скъпо от вчера!

Следваща софиксцел 330 - 310,а по натам 250 - 225 след което 175 - 125...
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Да и до 18 Март, дообирането на репата. Ами за да стане пак така пазар трябяват репа, които да се продават на пожар, сами преценете, дали има още много такива.
              +1 Именно!

Коментар

На 16 и 17 Март ставаше за пазар, сега пак отново пазарите са обхванати от безразборен и безхаберен оптимизъм. Всеки има глава на раменет си.
                Е, то ако можеше винаги да уцелваш дъното. Специално на Софарма и Градус хванах чудни цени - 2.5 / 1.39 съответно. При останалите хартии не уцелих баш дъното, но да видим. Със сигурност в интересни времена живеем.

Коментар

На 16 и 17 Март ставаше за пазар, сега пак отново пазарите са обхванати от безразборен и безхаберен оптимизъм. Всеки има глава на раменет си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

За V-shape рецесията може и да имаш право, но дори да минем на U shape, като си купил в ниското просто е въпрос на малко повечко време. Аз примерно не бързам

Коментар

Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
                      Пълни наивници и безхаберници.
                      Не виждат по-далече от носа си.

Коментар

Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
                        За V-shape рецесията може и да имаш право, но дори да минем на U shape, като си купил в ниското просто е въпрос на малко повечко време. Аз примерно не бързам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Между другото виждам че артиите ви сзеха да се оцветяват в червено .Що така бре

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

17 и 20
                            благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              `Кои дни ще са почивни за БФБ?
                              17 и 20

Коментар

• `Кои дни ще са почивни за БФБ?

Коментар

Working...