Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да и до 18 Март, дообирането на репата. Ами за да стане пак така пазар трябяват репа, които да се продават на пожар, сами преценете, дали има още много такива.Last edited by Minka; 15.04.2020, 17:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСтранно,днес защо няма технически проблем?А ,да, щото не може да се продаде по-скъпо от вчера!
Следваща софиксцел 330 - 310,а по натам 250 - 225 след което 175 - 125...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да и до 18 Март, дообирането на репата. Ами за да стане пак така пазар трябяват репа, които да се продават на пожар, сами преценете, дали има още много такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
На 16 и 17 Март ставаше за пазар, сега пак отново пазарите са обхванати от безразборен и безхаберен оптимизъм. Всеки има глава на раменет си.
Коментар
-
На 16 и 17 Март ставаше за пазар, сега пак отново пазарите са обхванати от безразборен и безхаберен оптимизъм. Всеки има глава на раменет си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
За V-shape рецесията може и да имаш право, но дори да минем на U shape, като си купил в ниското просто е въпрос на малко повечко време. Аз примерно не бързам
Коментар
-
Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
Не виждат по-далече от носа си.
Коментар
-
Аз лично много се учудвам на оптимизмът обхванал борсите последните три седмици, а очакванията за "V-shape" рецесия са направо наивни. Нищо де, пак ще има изненадани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМежду другото виждам че артиите ви сзеха да се оцветяват в червено.Що така бре
- 1 like
Коментар
Коментар