Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВреме е да тропнем едно кръшно мечо хороАз викам поне до SOFIX 500 да го играем
) разпродай се тогава
) Софикс
) покажи
) и да ти гледаме сеира
)
стига си крещял) да плашиш гаргите с ТА
)
Last edited by Майната; 21.02.2022, 23:15.Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВреме е да тропнем едно кръшно мечо хороАз викам поне до SOFIX 500 да го играем
От мен 800 през тази година
Коментар
-
За 500 при софка - Алтерко ,Фармата и Еврохолда трябва доста вода да глътнат......не че е невъзможно ама............Last edited by спекуланта; 21.02.2022, 21:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
То преди години никой не вярваше, че SOFIX може да се срути от 1960 до 260, но се случи! Ама ако се наложи и нея ще сърбам, какво да правя
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Как 500 бе човек? Ние не щем 600 да стигнем. Мноооого ми е трудно да го повярвам, но не споря.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЩе признават двете бандитски републики, моекса е вече - 16,5%
- 2 Харесвания
Коментар
-
? Ние не щем 600 да стигнем. Мноооого ми е трудно да го повярвам, но не споря.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЩе признават двете бандитски републики, моекса е вече - 16,5%
Утре може пак да засилят подводницата надолу..., зарад двете бандитски републики, чорт вазмьотЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТова са мечки
Change of Last Close, %-10,63%
[ATTACH=CONFIG]n3876357[/ATTACH]
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар