If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...
Аз рани не ближа но ти ще ближеш много.Ще ти се обезценят артиите и то много скоро.Този бичи капан беше идеално време за излизане от артиите.
Момчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...
Прав си Тони - поне по отношение на това, че нещо се случи.
Не ще да е механизмът!
По мое мнение там се чака ходът за изпълнение на капиталовите изисквания, пък тогава ще се вземе отношение.
Днес ме съмнява да може го раздвижиш колкото вчера.
Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...
Ако искаш да купиш не може само да буташ, като спреш и продавачите излизат иначе нищо няма да купиш или ще напълниш на брутални цели.. нещо като лов си е
Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
Днес ме съмнява да може го раздвижиш колкото вчера.
Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...
Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
Oракуле, като си толкова сигурен - къде ти са късите та да печелиш ?
Или викаш сал един гол сап стига..
Ти до вчера рева по цял ден,че бруталното рали тепърва предстоой.Да не би чужденците да се блъскаха на бфб?За теб щом смяташ,че идва спад е най-добре да спре' да си
губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.
Има една петлогия, където много добре е описана българската народопсихология и отношението на българите към акциите.
Без чужденци нищо не става.
Ти до вчера рева по цял ден,че бруталното рали тепърва предстой.Да не би чужденците да се блъскаха на бфб?За теб щом смяташ,че идва спад е най-добре да спре' да си
губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.
Коментар