IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото виждам че артиите ви сзеха да се оцветяват в червено .Що така бре

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Момчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...
      Аз рани не ближа но ти ще ближеш много.Ще ти се обезценят артиите и то много скоро.Този бичи капан беше идеално време за излизане от артиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Oракуле, като си толкова сигурен - къде ти са късите та да печелиш ?
        Или викаш сал един гол сап стига..
        Той сапа е за вас.Аз съм си ок.Вие му мислете.След няма и седмица две пак ще гледате като насрани че в портфейла няма нищо .

Коментар

Момчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...
          Събирай лудницата и надуйте още балона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Ще ги спукаме
            Тия балони, дето ги надухте.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Да не са ни отказали ЕРМ2?
              Прав си Тони - поне по отношение на това, че нещо се случи.
              Не ще да е механизмът!
              По мое мнение там се чака ходът за изпълнение на капиталовите изисквания, пък тогава ще се вземе отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Днес ме съмнява да може го раздвижиш колкото вчера.
                Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...
                Ако искаш да купиш не може само да буташ, като спреш и продавачите излизат иначе нищо няма да купиш или ще напълниш на брутални цели.. нещо като лов си е

Коментар

• Да не са ни отказали ЕРМ2?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
                    Ами те всички това чакат най-вече китайците.

Коментар

• Ще ги спукаме

Коментар

Днес ме съмнява да може го раздвижиш колкото вчера.
                        Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...

Коментар

• Момчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
                            Oракуле, като си толкова сигурен - къде ти са късите та да печелиш ?
                            Или викаш сал един гол сап стига..

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ти до вчера рева по цял ден,че бруталното рали тепърва предстоой.Да не би чужденците да се блъскаха на бфб?За теб щом смяташ,че идва спад е най-добре да спре' да си
                              губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Има една петлогия, където много добре е описана българската народопсихология и отношението на българите към акциите.
                                Без чужденци нищо не става.
                                Ти до вчера рева по цял ден,че бруталното рали тепърва предстой.Да не би чужденците да се блъскаха на бфб?За теб щом смяташ,че идва спад е най-добре да спре' да си
                                губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.
                                Last edited by 0; 15.04.2020, 10:14.

Коментар

Working...
                                X