If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има хора с по 500к в акции и това е нормално... но твоята глава дето не е виждала 5к през живота си няма как да го разбере... ти си мислиш, че всички са като теб..тъжно, но вярно!
Има хора с по 500к в акции и това е нормално... но твоята глава дето не е виждала 5к през живота си няма как да го разбере... ти си мислиш, че всички са като теб..тъжно, но вярно!
Утре е важно да бием покачването от днес с повече от 3% ръст за деня!
Аз лично ще продължавам да купувам, защото всички акции са все още много евтини!!!
Корона кризата е вече към края си и това се вижда на всички пазари!
Утре е важно да бием покачването от днес с повече от 3% ръст за деня!
Аз лично ще продължавам да купувам, защото всички акции са все още много евтини!!!
Корона кризата е вече към края си и това се вижда на всички пазари!
Абе погледнете си сметките. Парите ви не са мръднали от един месец, само за храна са ви разходите. От банките не ви търсят, почивките се отлагат, какво да си правите парите, освен да ги завъртите за някоя спекулацийка
Има една петлогия, където много добре е описана българската народопсихология и отношението на българите към акциите.
Без чужденци нищо не става.
Споко, до няколко дни ще има тест.... ако го мине, не ми се мисли.....
Абе погледнете си сметките. Парите ви не са мръднали от един месец, само за храна са ви разходите. От банките не ви търсят, почивките се отлагат, какво да си правите парите, освен да ги завъртите за някоя спекулацийка
Корекцийката на Софикс по правилата требва да приключи до 480 пункта но понеже може и да не съм продал още до 520......
Ама какво му мисля със Софарма и Холдинг Варна съм айляк в индекса ......
И понеже се дразните като съобщавам продажбите ,този път ще ви ги спестя.....
Тия дето си хвърлиха картоните на дъното цял живот ще се псуват От друга страна обаче нали за да купиш ниско някой трябва да ти продаде Абе най-важното е да има добра търговия
Защото, полки, ще е време да поосвободя средства.
Засега от спекулативния портфейл само, след 2 такива сесии, по някои позиции ръста ще е нездравословен.
По-нататък ще мисля и за инвестиционния.
В прекалено интересно време живеем..... човек трябва да има не едно, а няколко наум.
Коментар