IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Има хора с по 500к в акции и това е нормално... но твоята глава дето не е виждала 5к през живота си няма как да го разбере... ти си мислиш, че всички са като теб..тъжно, но вярно!
    Мажеш ли ските?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

А аз по 40на бона.
      Има хора с по 500к в акции и това е нормално... но твоята глава дето не е виждала 5к през живота си няма как да го разбере... ти си мислиш, че всички са като теб..тъжно, но вярно!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

За някои вече е факт, аз добавям по 20на бона всеки ден отгоре.....
        А аз по 40на бона.

Коментар

Голямото реване тепърва предстои.
          За някои вече е факт, аз добавям по 20на бона всеки ден отгоре.....

Коментар

Утре ще е още по-яко
            Голямото реване тепърва предстои.

Коментар

Яко!
              Утре ще е още по-яко

Коментар

Утре е важно да бием покачването от днес с повече от 3% ръст за деня!
                Аз лично ще продължавам да купувам, защото всички акции са все още много евтини!!!
                Корона кризата е вече към края си и това се вижда на всички пазари!
                Яко!

Коментар

• Утре е важно да бием покачването от днес с повече от 3% ръст за деня!
                  Аз лично ще продължавам да купувам, защото всички акции са все още много евтини!!!
                  Корона кризата е вече към края си и това се вижда на всички пазари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Абе погледнете си сметките. Парите ви не са мръднали от един месец, само за храна са ви разходите. От банките не ви търсят, почивките се отлагат, какво да си правите парите, освен да ги завъртите за някоя спекулацийка
                    Има една петлогия, където много добре е описана българската народопсихология и отношението на българите към акциите.
                    Без чужденци нищо не става.

Коментар

Споко, до няколко дни ще има тест.... ако го мине, не ми се мисли.....
                      Абе погледнете си сметките. Парите ви не са мръднали от един месец, само за храна са ви разходите. От банките не ви търсят, почивките се отлагат, какво да си правите парите, освен да ги завъртите за някоя спекулацийка

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Е, ти прочете моя приятел архитекта и взе да ми обясняваш.
                        Споко, до няколко дни ще има тест.... ако го мине, не ми се мисли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз
                          Биченцата да тичкат за вазелин!
                          Мечо Пух ще им го вкара сух!
                          Пак си в грешка! Първо атака на 500 за Софикс, после ще го мислим!

Коментар

• Корекцийката на Софикс по правилата требва да приключи до 480 пункта но понеже може и да не съм продал още до 520......
                            Ама какво му мисля със Софарма и Холдинг Варна съм айляк в индекса ......
                            И понеже се дразните като съобщавам продажбите ,този път ще ви ги спестя.....

Коментар

• Тия дето си хвърлиха картоните на дъното цял живот ще се псуват От друга страна обаче нали за да купиш ниско някой трябва да ти продаде Абе най-важното е да има добра търговия

Коментар

• Защото, полки, ще е време да поосвободя средства.
                                Засега от спекулативния портфейл само, след 2 такива сесии, по някои позиции ръста ще е нездравословен.
                                По-нататък ще мисля и за инвестиционния.
                                В прекалено интересно време живеем..... човек трябва да има не едно, а няколко наум.

Коментар

X