IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да питам само: утре Софикс дали ще прави тест на 500 ?

Коментар

• Ако не е V сега почват да рисуват W двойното дъно. Не знам дали ще стане, но при нас никакъв шанс. Ако падне ЦКБ или Хима под лев, ще има много изтървали сега влака, които ще набият яко тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ми разгледай ми писаници те и ще го намериш
        Когато си продавал аз най вероятно съм купувал
        Значи си купил декември 2018, точно преди спада и преди няколко дни.
        Общо взето доста зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Е, писал си... дрън, дрън.
          Кажи да чуем.
          Ми разгледай ми писаници те и ще го намериш
          Когато си продавал аз най вероятно съм купувал

Коментар

Е аз съм писал кога съм продал и влизал в момента имам но Дох и Чез
            Е, писал си... дрън, дрън.
            Кажи да чуем.

Коментар

Добре. Обясних ти.
              Ти кажи кога продаде. И в момента имаш ли?
              Е аз съм писал кога съм продал и влизал в момента имам но Дох и Чез
              Имам и кеш но да видим с тез комисиони се замислям за БФБ
              Last edited by lobos; 15.04.2020, 21:16.

Коментар

Глупости цялата 2019 чака рали
                Таз игра не е за теб и второто раздаване няма да хванеш
                Добре. Обясних ти.
                Ти кажи кога продаде. И в момента имаш ли?
                И е хубаво, когато пиша и обяснявам, да четеш ( знам, че ти е трудно ), защото после повтаряш ( също като Полки ) едни и същи лъжи и глупости, като папагал.
                Last edited by Три без коз; 15.04.2020, 21:11.

Коментар

Химчетата всички декември 2018, защото бях сигурен, че криза ще удари 2019.
                  А последните от банката преди няколко дни. Виж там писал съм в темата.
                  Глупости цялата 2019 чака рали
                  Таз игра не е за теб и второто раздаване няма да хванеш

Коментар

Безкозов на колко пункта при Софикс развя белия байрак
                    CHIM- а го обяви, че го е продал когато цената бе под 90 ст.

CCB-то го обяви за продадено миналата седмица на 1 лев

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Безкозов ти на колко пункта при Софикс развя белия байрак
                      Химчетата всички декември 2018, защото бях сигурен, че криза ще удари 2019.
                      А последните от банката преди няколко дни. Виж там писал съм в темата.

Коментар

Е защо да не сподели опит!?
                        Дразните се, че ви обяснява, как наивните жабчета безславно врите в тенджерата ли!?
                        Набълбукахте се с шитове и сега се чудите, на кого да прехвърлите горещия картоф.
                        Безкозов ти на колко пункта при Софикс развя белия байрак

Коментар

Дразните се, че ви обяснява, как наивните жабчета безславно врите в тенджерата ли!?
                          Набълбукахте се с шитове и сега се чудите, на кого да прехвърлите горещия картоф.
                          преди 2 години ти писах, че жабчетата ще хвърлите горещият картоф точно на дъното без да те интересува каква е цената ..... така и стана...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

ако искаш чакай мушмулите да станат ....... само не мога да разбера защо занимаваш форума с твоите сърбежи? ....... темата е за БФБ ...... нямаш бг акции и няма да купуваш ....... ок ........ избора си е твой ...... но не разбирам защо се появяваш в тази тема за БФБ и ни информираш, как някъде си по света, си купувала с 20-30-40% надолу преди месец?

преди месец и ние тук на БФБ купувахме на цени с 30% надолу и сме обявили това в реално време
                            Last edited by Три без коз; 15.04.2020, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Само да поясня: говоря за пазари извън България, на БФБ нямам нищо. МОга да пазарувам Градус, ако наистина започне активна търговия и с фурми.
                              ако искаш чакай мушмулите да станат ....... само не мога да разбера защо занимаваш форума с твоите сърбежи? ....... темата е за БФБ ...... нямаш бг акции и няма да купуваш ....... ок ........ избора си е твой ...... но не разбирам защо се появяваш в тази тема за БФБ и ни информираш, как някъде си по света, си купувала с 20-30-40% надолу преди месец?

преди месец и ние тук на БФБ купувахме на цени с 30% надолу и сме обявили това в реално време

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Дано да си прав. Още ме е яд, че изтървах трите дни в началото на извънредното. Ако пак станат такива цени влизам яко.
                                Само да поясня: говоря за пазари извън България, на БФБ нямам нищо. МОга да пазарувам Градус, ако наистина започне активна търговия и с фурми.

Коментар

Working...
                                X