If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много е неясно написано. За кои точно борси питаш? Борси по широкия свят има много
Говоря за БФБ - единствената, на която имам средства, които контролирам единствено аз Ти допускаш борсите в европа да падат, а ние да катерим или обратното ли?
Има 1 въпрос, който ме мъчи:
Кога очаквате дъното по борсите заради Гърция? Имам предвид след седмица, месец, година...?
Питам, защото нямам пари в платформата, сърбят ме пръстите, а в същото време мога да взема заем на почти 0% лихва.
Много е неясно написано. За кои точно борси питаш? Борси по широкия свят има много
Ами ако отложат плащането на дълговете с 6 месеца(нали сега се хвалят гърчолята че са намерили вратичка в текстовете) може и тогава да е дъното,в смисъл не се знае!Моя съвет е да изчакаш борсата да тръгне и тогава,нищо че ще вземеш малко по скъпо !
Ето това най-много ме нервира - от години все се отлага и все има някакъв камък на шиите ни. За след 6 месеца ще имам достатъчно мои си средства от други източници, но ми се иска ако има спад сега, да взема заем, да накупя, а след 6 месеца да си ги върна.
Аз лично трудно разбирам кога пазарът тръгва и кога просто някой реши да купи определени позиции, след което цените връщат.
Кога очаквате дъното по борсите заради Гърция? Имам предвид след седмица, месец, година...?
Питам, защото нямам пари в платформата, сърбят ме пръстите, а в същото време мога да взема заем на почти 0% лихва.
Ами ако отложат плащането на дълговете с 6 месеца(нали сега се хвалят гърчолята че са намерили вратичка в текстовете) може и тогава да е дъното,в смисъл не се знае!Моя съвет е да изчакаш борсата да тръгне и тогава,нищо че ще вземеш малко по скъпо !
Честно казано съм забравил, просто пиша прекалено много глупости явно
Сега сериозно- съвсем възможно е БФБ да не реагира на Гърция, ние тук сме в собствен свят и от такива гръцки глупости често не се влияем, или поне в посока на горе не се влияем
За дъното мисля, че ще е лятото, но същевременно съм почти сигурен, че няма да го уцеля
А защо ще отиграваш Гърция през България, а не през Германия?
Защото не ми стига акъла за там, както ти сам каза преди време .
Та какво мислиш за дъното?
П.П. Между другото хвърли обида за спор относно петрола - аз казах, че 60% от него се използва за горива, а колегата 90%. След като колегата пусна линк, ти обяви, че не е за прости хора /разбирай мен/, но в линка пишеше, че се използва на 74%. Та кое е по-близо до 74 - 60 или 90? Тогава не реагирах, но сега съм си сипал и съм в настроение
Лидерът на БСП Михаил Миков е сериозен акционер, сочи декларацията му пред Сметната палата.
Според нея социалистът си е купил 550 акции в "Химимпорт". Освен дяловете в холдинга, Миков има акции още в "Енемона" (1075 акции), "Енерго-Про Мрежи" (17), "Агрия груп холдинг" (50), "Парк АДСИЦ" (6605), "Трансстрой Бургас" (2), "Ломско пиво" (2000), "Българска роза – Севтополис" (1015), "Медика" АД (700), "Елхим-Искра" (992) и ЗАИ АД (3400)...
А Тиквата как е с акциите.....
Лидерът на БСП Михаил Миков е сериозен акционер, сочи декларацията му пред Сметната палата.
Според нея социалистът си е купил 550 акции в "Химимпорт". Освен дяловете в холдинга, Миков има акции още в "Енемона" (1075 акции), "Енерго-Про Мрежи" (17), "Агрия груп холдинг" (50), "Парк АДСИЦ" (6605), "Трансстрой Бургас" (2), "Ломско пиво" (2000), "Българска роза – Севтополис" (1015), "Медика" АД (700), "Елхим-Искра" (992) и ЗАИ АД (3400)...
А Тиквата как е с акциите.....
Това пък точно с циганите ама хич не ме притеснява. Ще им хвърлят един хубав бой - ако решат да отвръщат ще ядат още по голям бой. И така докато омекнат и почнат да съ държат като нормални хора. Не знам само защо полицията пречи, то боя възпитава.
Коментар