If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То е редно да се чудиш кой продава такива пакети на това "ниско" ниво. Това кой купува - винаги има заблудени оптимисти - както се вижда и от този форум
е как кой компютъра зарежда участниците със акции на промоция по нивата и си ги прибира след това по дъната.няма как да се обясни на обикновения човек че той не играе срещу друг човек а играе срещу компютър
То е редно да се чудиш кой продава такива пакети на това "ниско" ниво. Това кой купува - винаги има заблудени оптимисти - както се вижда и от този форум
Чашата е наполовина празна или пълна зависи от гледната точка......
След бързото минаване на такива пакети как да не сме оптимисти И аз мисля че следващите седмици ще са доста интересни
до 4 месеца софикс на 380-400 спад около 20-25 %от сега а процентите на най ликвидните позиции с около 40-45% надолу и това за кратко.всичко останало за бъдещ ръст да съгласен съм но от там нататък
Коментар