Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеНяма ли да ги биеш днес?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕто че всички проблеми са решени.
фондовАта борса из Ефропа позеленЕ
Всичко е цветя и рози...
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоето желание е СОФИКС 250, и да стои там 3-4 години.
Може и да не стане така, но това си мисля.
Но няма да ти пожелавам Софарма трейдинг да падне на 2,50 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеЗапочна да боли.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИнтересно е че европейските пазари отново започват да се разглеждат различно от азиатските. Китай и днес към -7% отива, но Дакс се гласи да отваря на +2%. Все пак не трябва да забравяме Китай колко стотин процента ръст направи последната година и през тази призма там ръста не е толкова страшен - връщане към нивата от декември миналата година.
Преди 2 часа Азия беше около 0, а сега е яко на червено.
Лошото е че се разпростира като чума, а не е локално само не техният си пазар, но няма и как да е иначе, парите бягат от "горещия картоф", но като скочат на друг "картоф", той бързо става "горещ"
Въпроса е как ще се представим ние днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАзия отново почервеня много,
днес втора серия на БГ кошмара.
Сега ще изковат няколко ника, които ще кажат, че им е супер поевтиняването.
Аз нямам кеш и само ще гледам,
ма не ми е много кеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПриготвихте ли си успокоителните за днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоето желание е СОФИКС 250, и да стои там 3-4 години.
Може и да не стане така, но това си мисля.
Коментар
Коментар