ще ги изгърбим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКакво показват бомбите и атомките - чартът ще тръгва ли нагоре ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКажи ръст ма евр..... к.......усещаш ли как ще бъдеш изненадана
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКажи ръст ма евр..... к.......усещаш ли как ще бъдеш изненадана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофикс 469.Красота!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеБългарската икономика отбелязва рекордни от четири години насам темпове растеж през второто тримесечие на тази година. По този начин се продължава оптимистичната тенденция за излизане от кризата, след като през първите три месеца икномиката нарсана с 2% на годишна и 0,9% на тримесечна база.
http://fakti.bg/biznes/152965-rekord...ikonomikata-ni
Брутният вътрешен продукт (БВП) на България ускори ръста си на годишна база през второто тримесечие на 2015 г. до 2.2%, показват експресните оценки на Националния статистически институт (НСИ). За сравнение – през първото тримесечие на тази година икономиката ни нарасна с 2% спрямо януари-март 2014 г.
През април-юни 2015 г. БВП се повишава с 0.4% спрямо първите три месеца на тази година. На тримесечна база обаче икономиката забавя ръста, тъй като експресните оценки за януари-март 2015 г. показаха 0.9% ръст на БВП спрямо последните три месеца на 2014
Да ми кажеш кое е вярно от писанията на медиапул и факти.....
Коментар
-
Българската икономика отбелязва рекордни от четири години насам темпове растеж през второто тримесечие на тази година. По този начин се продължава оптимистичната тенденция за излизане от кризата, след като през първите три месеца икномиката нарсана с 2% на годишна и 0,9% на тримесечна база.
http://fakti.bg/biznes/152965-rekord...ikonomikata-ni
Коментар
-
[QUOTE=undoo;1059858836]Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофикс 469.Красота!![/QUOTE
И кое му е красивото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги налагаме ли?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи си ебати каръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТи щом от 2008 до сега си на БФБ си уникален мазохист В добрия смисъл де Малко останаха на този така наречен "пазар".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа, бе, да! Аз да не съм лалав. Вий се форексирайте колкото щете. И тото не пускам вече. Само едно БФБ ми остана и то пресъхна. Добре че пораженията малки, щото 2008а повече ме сърбеше.
Коментар
Коментар