Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
"....Продължаващият спад на лихвите по депозитите вече оказва влияние - налице е първи спад на депозитите от страна на домакинствата от 12 месеца насам...."
Само едно не ми е ясно - 20 или 50 % up ще правим
Не по всички позиции, разбира се ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИмам си критерии при избор на акции. Която акция не ги покрие не я търгувам
А по кой критерий не ти върза ? dddd например почти я боготвори тази акция и очаква чудеса от нея в мирно време !?!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо не си? Толкова нашумя в последно време !? Дори и батката преди няколко лета още я тикаше из форума ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОткакто съм на БФБ не съм търгувал тази акцияНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА ти купи ли свилоза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеРумъния се движи по друга динамика само защото няма валутен борд. Иначе е същият шит кат бг, и фалира към МВФ през няколко години..
Нямам препоръкиLast edited by Amsterdamm; 14.08.2015, 20:51.
Коментар
-
4d, а как да си обясним факта, че тук откраднаха 4 милиарда от една банка и няма последици.Дали има слепи инвеститори да дойда след като и фирмите им крадат в регистъра и с години не могат да си ги върнат..Процентите вся някак ги нагласят но лошия инвестиционен имидж не могат.А какво стана с прогнозата за СОФИКС 1000, от която минаха почти две години..Има ли друга страна в ЕС с такава комунистическа олигархия и без нито един корумпиран политик в затвора.Как да си обясним , че не ни приемат в Шенген..Вече 8 години докладите на ЕС предписват реформи и борба с корупцията и само се изреждат различни политици на комунистическата олигархия да ни убеждават, че всичко е наред, а си оставаме най бедните в ЕС..
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение"Разчистили" "надделяли" над корупцията, да ве, как не
Но все пак се движат по-бързо от нас в това отношение. Има някои опандизени играчи. Тук се пускат само партенки за електоратаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСериозно, какво му е непредвидимото точно на Неохим? Ясно изразена сезонност, ясна структура на разходите, лесна работа за всеки взел микроикономиката в първи курс.
И понеже стана дума за сравнение с гагарин - там не само че започва да става по-изяснено, но според мен ще е следващата бфб-ракета, която ще бие по ръст в цената на папирките разните там кандидат-космонавти като свилоза, биовет, неохим т.н. ползвам случая да похваля Монти за своевременния му избор тамНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе те разчистиха корупцията и вървят напред, бе човек, многобройното по-обедеинено общество успява да надделее над корумпураните играчори
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНаписах малко под румънският ръст. Обективно е поради големината на икономиката им да имат малко по-голям ръст. Но нормалната разлика не е между 4,8 и 2,2 процента. Според мен ще се свие до около 0,50 процента, като това няма да е в следствие на забавяне на Румъния. Отделно поради конвергенцията е невъзможно сумарната разлика да е прекалено голяма, така че с годините ефекта на голямото население ще отслабва. Ние имахме КТБ и банкова паника. Това оказва влияние за продължителен период от време. Чак сега започва да отшумява и вътрешните фактори за растеж ще могат да се включат.
Долу горе се заяждате по същият начин, както миналата година когато прогнозирах бавно ускоряване на ръста на икономиката и достигане на растеж не по-малък от 2,5 процента. Тогава ми избухнахте с железният аргумент, че всички уважавани икономисти давали прогноза между 0,8 и 1,1 процента. Кой съм бил аз да мисля различно? Това определено не беше аргумент.
Явно наистина е време да спра да пиша. Лека и доходна.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар