If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
що бе таше аз направих луди пари от това че твоята любима родина америка падна и сега лекичко си купувам хакциики . а твоята родина америка отива към бедност и мизерия
Щом казваш тъй ша да е.Тя Америката като гледам как го втъкна на Европа ще има да чакаш светло бъдеще.
Спам и агресивност ...
борсата пада от 16 месеца ,но ти викаш ъп и казваш опонента е глупак ,слушайте мен..аз съм правия..
Имам над 12 баса спечелени за това време ....преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
Нагъл агресивен спамер ,който лъже на всяка втора дума...
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....
борсата пада от 16 месеца ,но ти викаш ъп и казваш опонента е глупак ,слушайте мен..аз съм правия..
Лъжа - февруари направих 25% от Химимпорт, а ти стоя и обяснява колко не е изгодно, да се правят печалби от Химимпорт. Така и не купи.
Имам над 12 баса спечелени за това време ..
Лъжа - навсякъде генерираш неуредици. Я в срока, а в цената.
преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
Лъжа - в Гагарин само писах в темата, ако искам, мога да купя и днес... за наритани, обърни се към огледалото си..
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....:
Спам и агресивност ...
Имам над 12 баса спечелени за това време ....преди няколко дни се опита и ти да се хванеш в Гагарин , но те наритаха както винаги иизбяга ....
За такива като теб народа е казал и сто тояги на голо са му малко за да му дойде акъла....
Не им обръщай внимание.Те ако бяха на печалба нямаше да са толкова злобни и да треперят при думата спад.
що бе таше аз направих луди пари от това че твоята любима родина америка падна и сега лекичко си купувам хакциики . а твоята родина америка отива към бедност и мизерия
Много странно поведение на БФБ, изглежда че инвеститорите на БФБ са много смели щом не се повлияват от страховете, които владеят света, от друга страна тези смели играчи хич не им е на акъла да пазаруват и си държат заспали индексите
Да пазарят ама с какво.То пари трябват за това.Повечето се нахакаха в акции на скъпите цени и сега няма с какво да пазарят.
Коментар