IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Приятна почивка!
    А ти купи ли свилоза
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      защо след 1/2 ?
      Защото зимата мога да изпия повече, отколкото в тази жега

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Нямам право да давам съвети. Сега пак заминавам на планина. Тази година не се спрях от ходене по почивки. Надявам се като се прибера да видя шестмесечен отчет на Свилоза с минимум 8 милиона печалба и покачване на цената. Дали ще ме зарадвате само времето ще покаже.
        Как да ви съветвам за каквото и да е? Да препоръчам нещо докато купувам е глупаво да си правя конкуренция. Да хваля след като си купя пак не става. Изляза ли прав започват критики, че помпя цената. Объркам ли ще ми го натякват с години. Какъв е смисъла? По някога се изтървам да напиша нещо, но предпочитам по абстрактни и принципни неща. Винаги ми е било интересно как ще изглежда средата и света като цяло. Затова понякога пускам някой ред в тази посока. Явно пак трябва да намаля писането.
        Освен да ви пожелая лека и доходна друго не ми остава.
        Приятна почивка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Купи си Неохим, след 1/2 година ще черпиш
          защо след 1/2 ?
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Мани тая политика, ами кажи какво да си купя, защото имам едни пари за харчене
            Нямам право да давам съвети. Сега пак заминавам на планина. Тази година не се спрях от ходене по почивки. Надявам се като се прибера да видя шестмесечен отчет на Свилоза с минимум 8 милиона печалба и покачване на цената. Дали ще ме зарадвате само времето ще покаже.
            Как да ви съветвам за каквото и да е? Да препоръчам нещо докато купувам е глупаво да си правя конкуренция. Да хваля след като си купя пак не става. Изляза ли прав започват критики, че помпя цената. Объркам ли ще ми го натякват с години. Какъв е смисъла? По някога се изтървам да напиша нещо, но предпочитам по абстрактни и принципни неща. Винаги ми е било интересно как ще изглежда средата и света като цяло. Затова понякога пускам някой ред в тази посока. Явно пак трябва да намаля писането.
            Освен да ви пожелая лека и доходна друго не ми остава.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Стига бе Монти, то оставаше и втора година да му дадем, ни една банка нямаше да ни остане
              Е те и сегашните ни ушиха с безидейни заеми. Срещу нулеви реформи разбира се, които заеми вероятно ще се ползват най-вече за поддържане на статуквото и за печелене на избори. Предполага се също и за бонуси на администрациите и парламента, отчели излишък и напредък. А друга част ще се изпоналее из балансите на вътрешнярски фирми под форма на асфалт и т.н. в безидейна магистрала, за чиято пддръжка после ще са нужни двойни винетки. Слугинажа измекярски фирмици ще инвестират в поредните бентлита, за другите - дърво и да се спасяват Пфу, жалка картина, не че предишните не бяха и те жалка, особено като мислеха да ни потрошат с банкова ваканция. ...
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Купи си Неохим, след 1/2 година ще черпиш

Коментар

Само едно уточнение. Това, че не харесвам хунтата, което издигна Орешарски не ме прави фен на ГЕРБ! Мисля, е е очеизвадно.

Коментар

Хем ги бия, хем ги е**
                    Не забравяй предпазните средства че да не прокапе оръдието .

Коментар

• Само едно уточнение. Това, че не харесвам хунтата, което издигна Орешарски не ме прави фен на ГЕРБ! Мисля, е е очеизвадно.

Коментар

• Хем ги бия, хем ги е**

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Смешник !
                          Просто неиздържах на такава простотия и арогантност...
                          От 2008/ 9 сме в перманентна криза ,при което Орешарски е управлявал само близо година......
                          ти верно си за другаря Москов с профилактичните прегледи и за обединяване на Курило с 2 градска например.....
                          Нищо лично ,но се самозабрави с политическата ти наглост и пристрастеност...........
                          Стига бе Монти, то оставаше и втора година да му дадем, ни една банка нямаше да ни остане

Коментар

• 4д това вече са откровенни пропагандни клишета на ГЕРБ.И кои управляват през последните 7г, освен годината на ОрешарскиНо и тя си е ваша- нали зад кулисите сте с ДПС и Доган...За мен причината е изпълнението на Румъния на изискванияна на ЕС- реформи и безкомпромисна борба с корупцията..
                            Признай си , че си чиновник на ГЕРБ, но кажи и мантрата че в БГ няма корупция и всичко е наред..Кажи и че има реформи и дай от онази вода да се осветим като вождовете..Нещо да коментираш за очакваните резултати от промишления ток..

Коментар

Това не е вярно. Хунтата която издигна Орешарски забави развитието и за малко да разруши устоите на икономиката и обществото. В резултат на това се движим между 12 и 18 месеца след Румъния. Двете икономики са доста сходни и се влияят от общи външни фактори. Въпрос на време е да достигнем ниво малко по-бавен растеж от Румъния. Двете държави в последните 20 години са се движили в пакет и в зависимост от политическите проблеми в някоя от тях другата излиза напред.
                              При Гърция излезе доста икономка на светло. Реален растеж няма, но когато свиването на икономиката е по-малко от изсветляването статистиката отчита растеж.
                              Смешник !
                              Просто неиздържах на такава простотия и арогантност...
                              От 2008/ 9 сме в перманентна криза ,при което Орешарски е управлявал само близо година......
                              ти верно си за другаря Москов с профилактичните прегледи и за обединяване на Курило с 2 градска например.....
                              Нищо лично ,но се самозабрави с политическата ти наглост и пристрастеност...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                По близо сме до Гърция, отколкотото до Румъния..Ама то не се ли вижда и по Борсата ни
                                Това не е вярно. Хунтата която издигна Орешарски забави развитието и за малко да разруши устоите на икономиката и обществото. В резултат на това се движим между 12 и 18 месеца след Румъния. Двете икономики са доста сходни и се влияят от общи външни фактори. Въпрос на време е да достигнем ниво малко по-бавен растеж от Румъния. Двете държави в последните 20 години са се движили в пакет и в зависимост от политическите проблеми в някоя от тях другата излиза напред.
                                При Гърция излезе доста икономка на светло. Реален растеж няма, но когато свиването на икономиката е по-малко от изсветляването статистиката отчита растеж.

Коментар

Working...
                                X