If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Току-що го изгледах, чак ме хвана яд и мен за тоя пич. Да имаш толкова качества, че стигнеш дотам и накрая да се прецакаш с толкова тривиални и елементарни пропуски в характера - суета /както той каза, че е купувал различни облигации, за да го похвалят/ и пълна глупост - бягството.
Въпреки всичко - Евала!
я сега се съберете с ташето в хамерика и ударете едно шкембенце при шкембеджията в ню йорк . мухахаааааааааааааааааа
При столипинския шкембе инвеститор ще ходим.Казват че за друго не го бива ама чорбата му се харчела макар че аз неговата рецепта с това прясно мляко не я харесвам.
Mда, тъй си е. Важи и за обратното.
То и затуй над година сме си в мечи пазар и края му се не види, бъкано наоколо с оптимисти че всяко дънце е последно....
Точно когато всички лаици си мислят че няма край започва началото !
Всеки мечи настроен инвеститор е потенциален купувач на акции с течение на времето. Точно както огънят се нуждае от дърва, за да гори, така и бичият пазар се нуждае от мечи настроени инвеститори, за да продължава“, според Саймън Майерхофер, финансов анализатор в Profit Radar Report
Mда, тъй си е. Важи и за обратното.
То и затуй над година сме си в мечи пазар и края му се не види, бъкано наоколо с оптимисти че всяко дънце е последно....
Коментар