Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеТака е днес като се плащат комисионни и търговията умря
И все пак - борсата, за пореден път, точно пресъздава манталитета на масата - "живот" на промоция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕхеее, браво бе юнаци!
Полека да не си почупите пръстите от бързане, в писането на поръчки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТова за Енергото не е проблем на КФН, а на пазара, че последните 12 месеца е била такава цената. Сърдете се на тези, които са продавали на тези цени 12 месеца, не на КФН.
Га ядохте кифтетата не ривахте, ся ривете.
За трите месеца преди първото търгово предложение са изтъргувани 6720 акции ,като от тях 5106 са официалните (съобщени ) сделки на мажоритаря. Това са 76 % от търговията.
На 26.11 .2014 г - продава 2000 акции на пазар и сваля цената , а на 26.1. 2015 г купува 3106 акции ( интересно кои са насрещните страни ) и на следващия ден обявява цена на търгово 154 лв за акция !
За мен това си е чиста манипулация на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТова за Енергото не е проблем на КФН, а на пазара, че последните 12 месеца е била такава цената. Сърдете се на тези, които са продавали на тези цени 12 месеца, не на КФН.
Га ядохте кифтетата не ривахте, ся ривете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеТия туристи/КФН/ не спряха подигравката с Енерго про, та сметки и офшорки ще следят. А може и да ги следят, ама по един техен си начин.
Га ядохте кифтетата не ривахте, ся ривете.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИстината е ,че компаниите в които наистина си струва да се инвестира се броят на пръстите
на двете ръце.Другите не знаеш в кой момент могат да те изпиздят.Няма никакъв контрол
и превенция за борба с мошеническите схеми,ти си мислиш че си инвестирал в нещо,а
собственикът му отдавна е прехвърлил активите му към офшорни сметки и фирми.Не знам
тази КФН не би ли трябвало да ги следи тези схеми и да ги пресича?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПроблема на нашите инвеститори са акции като Енемона, ХДПАТ, ОЦК, Спиди и други, където се загробват колективно събраните пари, тук също депозити в КТБ.
на двете ръце.Другите не знаеш в кой момент могат да те изпиздят.Няма никакъв контрол
и превенция за борба с мошеническите схеми,ти си мислиш че си инвестирал в нещо,а
собственикът му отдавна е прехвърлил активите му към офшорни сметки и фирми.Не знам
тази КФН не би ли трябвало да ги следи тези схеми и да ги пресича?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа сделка за 1 000 лв. разходите за такси и комисионни са около 5 лв. Все едно сте си купили една кутия цигариТа не ми се вярва това да е причината да няма активна търговия
Коментар
Коментар