IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    аз образно казвам.политици молитици всички едни и същи.виж обаче вчерашното изказване на роската че до минути ще има сделка беше култово.ай наздраве с една мастичка.
    Удри една и за мен

Коментар

• аз образно казвам.политици молитици всички едни и същи.виж обаче вчерашното изказване на роската че до минути ще има сделка беше култово.ай наздраве с една мастичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Шшшш мушморок стига си се правил на културен ,като росен плевнелиев на интервю пред бнр.нагледал съм се на такива менте мушмороци.викай за надолу това е основната ти роля в този живот.за другия незнам
        Архитекте, немой да ми обиждаш преЗЗЗиденчето

Я виж как се е изпуснал тук

http://dnes.dir.bg/news/berlin-evrop...-19256955?nt=4

Ако не беше ТоЙ и такива като Него кога Ти щеше да си въртиш далаверките по борсите

Коментар

• Шшшш мушморок стига си се правил на културен ,като росен плевнелиев на интервю пред бнр.нагледал съм се на такива менте мушмороци.викай за надолу това е основната ти роля в този живот.за другия незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Всеки мечи настроен инвеститор е потенциален купувач на акции с течение на времето. Точно както огънят се нуждае от дърва, за да гори, така и бичият пазар се нуждае от мечи настроени инвеститори, за да продължава“, според Саймън Майерхофер, финансов анализатор в Profit Radar Report

Точно казано !!

Коментар

• Биете ли ги?

Коментар

• Всеки мечи настроен инвеститор е потенциален купувач на акции с течение на времето. Точно както огънят се нуждае от дърва, за да гори, така и бичият пазар се нуждае от мечи настроени инвеститори, за да продължава“, според Саймън Майерхофер, финансов анализатор в Profit Radar Report

Коментар

• Бат Крет Енчо на тебе казага ли ти за спирачката ?

Коментар

• има спирачка, бе, манго

Коментар

• Сега погледнах какво се е случило на борсата днес.Честно казано има напредък но липсва вдъхновение .

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                        И аз така си мислех, че Гърция, МВФ, Германия и другите кредитори лично се отчитат на Плевнелиев за всяко свое действие, и дори правят каквото им каже...
                        Смеят ли да направят нещо без да искат санкцията му !?

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                          Плевнелиев по БНР каза, че до часове ще има споразумение между Гърция и кредиторите.
                          И аз така си мислех, че Гърция, МВФ, Германия и другите кредитори лично се отчитат на Плевнелиев за всяко свое действие, и дори правят каквото им каже...

Коментар

Плевнелиев по БНР каза, че до часове ще има споразумение между Гърция и кредиторите.
                            начи. честно да ти кажа . когато чуя такива второразрядни актьори , като този , да се изказват веднага пускам къса . ама веднагически . и днеска изкарах добре .

ето защо

IMF frustrated with Greece, says no deal close

наздраве

Коментар

Ето какви са очакванията на Световната банка.
                              „Световната банката предрича ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) на България от 1,1% през тази година и ускоряването му до 2% през 2016 г. и до 2,7% през 2017 г.
                              В своя полугодишен доклад „Глобални икономически перспективи“ базираната във Вашингтон институция сега очаква, че глобалната икономика ще запише ръст от 2,8% през 2015 г.,”

Както се вижда очаквания ръст за България през 2015г. е 1,1% а за глобалната икономика 2,8% или разлика 2,5 ПЪТИ.
                              Сметни колко пъти е разликата с Русия или Бразилия .
                              Отговорът ще ти подскаже колко ПЪТИ ще бъдеш успешен на пазарите ...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ето какви са очакванията на Световната банка.
                                „Световната банката предрича ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) на България от 1,1% през тази година и ускоряването му до 2% през 2016 г. и до 2,7% през 2017 г.
                                В своя полугодишен доклад „Глобални икономически перспективи“ базираната във Вашингтон институция сега очаква, че глобалната икономика ще запише ръст от 2,8% през 2015 г.,”

Както се вижда очаквания ръст за България през 2015г. е 1,1% а за глобалната икономика 2,8% или разлика 2,5 ПЪТИ.

Коментар

Working...
                                X