If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сраааам!!! Ама нали това си е наш проблем, та си траем.
Пак да напомня: с Батя забравяте пенсиите, те си ги мерят сега в края на годината, фондовете също. След това пак ще бъде суша. Ако ПФ бяха инвестирали в койни, сега можеше да имат и по 10% годишна.
Вижте най-тръгуваните позиции, а така също и кой фонд ги държи, след това си правете изводите.
Аааа, батката за едни "немски пари" говори в друга тема...
Като ги зашортят след 01.01. така убаво ше ги видят... "скандално високите доходности"...
Нищо ново под смога в софето... Агресивния отново се огледал в мечи дупета..., рулетката задава обичайните въпроси в търсене на компания..., батката помпа мускули пред огледалото /форОма/ ..., пенко брои почивните дни..., липсва летеца с рекламата на Дядо в снега... ))))))))))
Честито Рождество Христово! Да сте здрави! Останалото..., кой - колкото може!
Сраааам!!! Ама нали това си е наш проблем, та си траем.
Пак да напомня: с Батя забравяте пенсиите, те си ги мерят сега в края на годината, фондовете също. След това пак ще бъде суша. Ако ПФ бяха инвестирали в койни, сега можеше да имат и по 10% годишна.
Вижте най-тръгуваните позиции, а така също и кой фонд ги държи, след това си правете изводите.
Утре след сесията ще теглим чертата, но отсега мога да предупредя че доходността на портфейла ми за 2017-та се очертава да е скандално висока!
Упорития оптимизъм отново ми се отплаща добре!
Скандално, скандално..., колко да е скандално...?! Висока....., скандално висока..., колко па да е висока...?!?
Утре след сесията ще теглим чертата, но отсега мога да предупредя че доходността на портфейла ми за 2017-та се очертава да е скандално висока!
Упорития оптимизъм отново ми се отплаща добре!
Направо извади 13 милиарда за Капитал Консепт ( Българският Лас Вегас ) един проект който за сега е само една идея оценена много високо но без пара на масата.
гледай БГ 40 - друго почти всичко не трябва да се брои за пазар
Весели Празници!
Ако това нещо наистина е включено с капитализация от 12-13 млрд, значи реалното съотношение е под 10%.
Коментар