Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение+22% за една година, ако добавя и дивидентите може би е редно да закръгля около +25% резултат за 2017г.
Със сигурност съм далече от доходностите на по-агресивните играчи, но като цяло съм доволен!
Надявам се през 2018г. 40-те милиона които спъват моето конче да минат и да направя поне такъв ръст още веднъж!
Хубави празници и успех на всички!!!все пак. И аз съм доволен, а най-вече от това, че кешът ми е 25% и общо взето не ме бърка много-много какво ще става - дали ще има срив или възход. Забелязъл съм, че най-добре се чувствам и спя спокойно, когато не стискам палци само за рали или само за краш. А спокойствието ми е приоритет номер 1, поне на БФБ.
Успех на всички!Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
+22% за една година, ако добавя и дивидентите може би е редно да закръгля около +25% резултат за 2017г.
Със сигурност съм далече от доходностите на по-агресивните играчи, но като цяло съм доволен!
Надявам се през 2018г. 40-те милиона които спъват моето конче да минат и да направя поне такъв ръст още веднъж!
Хубави празници и успех на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде да завършим темата/годината малко по оптимистично.
Мисля си че и идната 2018 ще е добра за ЕМ като тая, а ние все пак сме част от тях.
След 15% тая година да се надяваме че и идната ще е подобна за софка. Едно библейско 777 би и стояло добре.
Той процента е в два пъти, но се надъх да я свърша без борчове, ама нъц!
За идната дано си право рекъл, та бързо да ги развържа!
Да я срещнем с радост и здраве, пък ще се види каква ще е, - До година до амина!
НАЗДРАВЕ !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
По-скоро си прав, но януари има и шарени прояви. През 14-та беше доста добър.
забелязвам само еврохолд
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Интересно. Вярно е, че наддаването с "хилядни" бе понякога дразнещо, но това бе и един вид тактика за да се отличи една оферта от друга с цел да не се плащат излишни комисионни ако се окаже, че вместо 1 сделка за 1000 бр. в крайна сметка се е стигнало до 5 по 200 бр. примерно. Сега това ще е по-трудно. Както и да е. Това са бели кахъри, важното е борсата да върви нагоре.
Честито Рождество Христово на всички!
Тия просто не знаят какъв ТРАП си копаят! -и много бързо ще се усетят под хоризонта!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеСтъпката на котиране при ЧЕЗ Електро се увеличава 200 хил. пъти до 200 лв.
При Софарма увеличението ще е 10 пъти до 1 стотинка, а при Агрия груп холдинг - 100 пъти до 0,1 лв.
https://www.investor.bg/borsa/10/a/s...200-lv-252932/Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Сраааам!!! Ама нали това си е наш проблем, та си траем.
Пак да напомня: с Батя забравяте пенсиите, те си ги мерят сега в края на годината, фондовете също. След това пак ще бъде суша. Ако ПФ бяха инвестирали в койни, сега можеше да имат и по 10% годишна.
Вижте най-тръгуваните позиции, а така също и кой фонд ги държи, след това си правете изводите.
Няма ли някой смелчага в нашия парламент, който да предложи на политиците да вкарат в койни всички приходи на бюджет 2018?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Стъпката на котиране при ЧЕЗ Електро се увеличава 200 хил. пъти до 200 лв.
При Софарма увеличението ще е 10 пъти до 1 стотинка, а при Агрия груп холдинг - 100 пъти до 0,1 лв.
https://www.investor.bg/borsa/10/a/s...200-lv-252932/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеТипично в последните дни на годината вдигат изкуствено цената на акциите, после пак надолу през януари.
Коментар
Коментар