Първоначално изпратено от Hy погоди spread
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНаправо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Пепино, това в червеното упрек ли е към колегите ?
Пък и защо да ползвам след като ми излиза 6-7 пъти по солено отколкото навън ?
Още повече че за подчертаното има почти пълен консенсус че си е така.Last edited by pepe1234; 14.03.2018, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемасово не се ползва леверидж, ... клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова.
Пък и защо да ползвам след като ми излиза 6-7 пъти по солено отколкото навън ?
Още повече че за подчертаното има почти пълен консенсус че си е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеде е бфб според тази картинка???
Има 3 точки, които ще обърнат графиката на БФБ стремително нагоре:
- успешният край на нашето Европредседателство
- приемането ни в Шенген
- приемането ни в ERM-2.
Ще поживеем и ще видим. Но дотогава - докато не се случат тези събития и не видя с очите си резултата от тях - не продавам!Last edited by Спящият бик; 14.03.2018, 17:09.
- 1 like
Коментар
-
Da, и аз пълних само една анкета, не видях вторатаДнес съм и нараб ота
Нооо след малко пускам кепенците
и затварям сергията
Ne sa 300 хил. в спекулантите, повече са, явно това с кинтите е в непопълнената анкета. Но докато не мине градус-ipo... май да чакваме зелен индекс!?!?,... все пак играчите са няколко автосбуса, ... как да станe !??!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Печалбата ми е 20%, няма как да ги прежаля, прибирам си ги, без да ми мигне окото. Като тръгне нагоре (дано) най-лесното нещо е да вляза отново.
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениети от какво точно падаш? Аз до 10-20% не го броя за падане, това за БФБ си е направо маджин по някои позиции
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНаправо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенаправо съм изумен и аз от резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, всички очакват по добри отчети, всички осочват че е време за покупки всички, смятат че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Коментар
-
Направо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.Last edited by pepe1234; 14.03.2018, 15:42.
Коментар
Коментар