Първоначално изпратено от TheSkorpion
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Много съм изненадан от учудването на някои , че е избрана Турция..Дотолкова ли сте обсебени от пропагандата на шайката крадци или така Ви е удобно..От няколко години тук постоянно се показват графики и цифри за огромен спад на чуждите инвестиции , за докладите на ЕС , за корупцията и мизерията ни..От 4-5 години не ни приемат в Шенген и ни го казват ясно защо..Чудеса в инвестициите няма, нито са свързани със симпатии и приятелства- да прегръщаш някои политици и да ги наричаш приятели..Всичко е сметки, анализи и перспективи..Инвеститорите не гледат и не четат купените ни продажни медии, те си правят добре сметката..
Пак тук се писа стотици пъти, че изоставаме и не сме конкурентни на страните от ИЕ..От 11г. БФБ не мърда и е в агония..Нищо де нали сме лидери на Западните Балкани- тадуф- тадуф и напред към светлото комунистическо бъдеще..
Last edited by Kiro; 12.07.2019, 18:22.
Коментар
-
Глупакът от Банкя пак е отрязан от германските/европейските му "партньори".
Немските автомобилни гиганти и инвеститори предпочитат да инвестират и да влагат парите си в нови заводи при Путин в Руската федерация, или в Турция, които дори не са в евросъюза, отколкото да се нашият при Боко тиквата и крадливата му корумпирана партия герп.
В началото на годината и Макрон пр?еб? жестоко Тиквоча с пакета мобилност, сега и германците го прееб?ха.
Следващото по ред е да го отрежат и за еврозонта, което без съмнение ще стане.
Докато тиквоча и корумпираната му крадлива партия са на власт - нито еврозона, нито Шенген - тикволандия си остава задния двор на Европа.Last edited by Frosty; 12.07.2019, 17:50.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТурците имат още едно предимство. Доста обедняха през последната година. Но някак си и това предимство не ме кефи.
По отношение на любимите ти правова държава и върховенство на закона няма как да ни стигнат. Тук нашето предимство е размазващо.
Иначе относно обедняването - най много 8% да са по зле в $ спрямо миналата година поради валутните флуктуации, ма то и в евро има едни 2%.
Недостатъчно да заличи немалката разлика между нас и тях спрямо края на миналата година. Така че хич не изглежда по евтиния труд да е бил от значение при избора, други са факторите...ти изброи някои важни от тях.
Жалко че не стана, ала не бе неочаквано, типичен случай на too good to be true...
The Gross Domestic Product per capita in Turkey was last recorded at 25286.60 US dollars in 2018, when adjusted by purchasing power parity (PPP). The GDP per Capita, in Turkey, when adjusted by Purchasing Power Parity is equivalent to 142 percent of the world's average.
The Gross Domestic Product per capita in Bulgaria was last recorded at 19320.76 US dollars in 2018, when adjusted by purchasing power parity (PPP). The GDP per Capita, in Bulgaria, when adjusted by Purchasing Power Parity is equivalent to 109 percent of the world's average.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИмам странното предчувствие че Фолцваген никъде нема да ходят, че си стоят у дома .
След някой вероятни бъдещи изцепки на Ердоган и ако кризата налази преди да започнат по - сериозно проекта
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНадзорният съвет на германския производител на автомобили „Фолксваген” отлага за втората половина на август вземането на решение
https://www.vesti.bg/bulgaria/folksv...avgust-6097544
Ако толкова държаха на Турция, вече да са го оповестили.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Надзорният съвет на германския производител на автомобили „Фолксваген” отлага за втората половина на август вземането на решение
https://www.vesti.bg/bulgaria/folksv...avgust-6097544
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз го казах преди няколко месеца..Груйчето си спести уискито..Измир..
И к'во стана (тук не съм съгласен пък с 4Д, колко хубаво било в ЕС) - конгречулейшънс, Борисов не важи и точка, когато дойде султана и си поиска неговото. Жалко за ЕС, дано преди да се разпадне, да ни плати да си направим магистралите - поне това да ни остане от тази прогнила дупка с нулева външна политика и нула подкрепа на слабите членове от Изтока, за сметка на маляки, жабари, шпаньолци, а явно вече и манафи, че иначе султана ще отвори границите за напастта от югоизток.
Жалко, дано поне изтъргуваме тази много сериозна загуба за нещо друго, ама с тези тикви начело и това безропотно население, дето за 20 лева гласува за когото му кажеш, едва ли. Жалко, днес съм песимистNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПриемаш, че конкурентноспособността на една държава зависи от избора на WV. До колкото разбирам от поста ти си щастлив от това, че България е по конкурентноспособна от Румъния и Сърбия, които останаха след нас в класацията, но съжаляваш, че не сме като Турция. Може би Турция имат едно огромно конкурентно предимство. Не са в ЕС и могат да дават неограничени субсидии, които противоречат на европейското право. Но лично аз бих предпочел да сме в ЕС. Турците имат още едно предимство. Доста обедняха през последната година. Но някак си и това предимство не ме кефи. Имат и още едно предимство. Държавата им е със 70 милиона население. От гледна точка на биологията няма как да ги стигнем. По отношение на любимите ти правова държава и върховенство на закона няма как да ни стигнат. Тук нашето предимство е размазващо.
Чудя се как да утеша мъката ти за това, че завода не е в България. От друга страна си казвам, че е въпрос на време да излезе някоя добра новина и душичката ти да се зарадва. Един вид да се размажеш от кеф. Казвам си, че си умен човек и когато се появи сам ще я видиш и ще се зарадваш.
Успех с търговията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИмам странното предчувствие че Фолцваген никъде нема да ходят, че си стоят у дома .
След някой бъдещи изцепки на Ердоган и ако кризата налази преди да започнат по - сериозно проекта
Коментар
-
Имам странното предчувствие че Фолцваген никъде нема да ходят, че си стоят у дома .
След някой вероятни бъдещи изцепки на Ердоган и ако кризата налази преди да започнат по - сериозно проектаLast edited by Todor Sabev; 12.07.2019, 15:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич ти как разбра, че съм усмихнат..Просто пак познах..Изброй конкурентните ни предимства пред Турция и пак пиши глупости..Ако искаш и реви , но това е положението..Чудеса не стават- трябва работа , реформи и организация , а не само крадене и лъжи..
Чудя се как да утеша мъката ти за това, че завода не е в България. От друга страна си казвам, че е въпрос на време да излезе някоя добра новина и душичката ти да се зарадва. Един вид да се размажеш от кеф. Казвам си, че си умен човек и когато се появи сам ще я видиш и ще се зарадваш.
Успех с търговията.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар