Първоначално изпратено от Iblis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПомниш ли, когато преди време някой се подхлъзна с мишката и изтърва камара хартии на падката!? Еха каква лапаница беше ...как да не е оптимист човек !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПомниш ли, когато преди време някой се подхлъзна с мишката и изтърва камара хартии на падката!? Еха каква лапаница беше ...как да не е оптимист човек !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПомниш ли, когато преди време някой се подхлъзна с мишката и изтърва камара хартии на падката!? Еха каква лапаница беше ...как да не е оптимист човек !?)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бикНе става така бе, хора! От 16-17 години съм на пазара всеки ден и съм се нагледал на всякакви неща. Просто с гол оптимизъм нищо не става!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Mи че то туй за 1 година оттогава е изгубило 1/3 от стойността си, и то в $, в евро сигурно още по голяма мечка ще да е....толкова прост ли мислиш пазара че е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
-1
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеSOFIX, двадесет години правим едно и също нещо очаквайки различен резултат. Просто трябва да въведем правилата на развитите борси и ще се появят и емитенти и играчи на пазара.
Коментар
-
Не става така бе, хора! От 16-17 години съм на пазара всеки ден и съм се нагледал на всякакви неща. Просто с гол оптимизъм нищо не става! Просто с десетина качествени компании няма как да направиш пазар. Борса имаме, но нямаме пазар. Това всеки може да го види със собствените си очи, като наблюдава търговията няколко дни. Много големи надежди имаше че с индексния фонд нещата ще се оправят, но нещо не се случва точно така. Много компании се отписаха а на тяхно място не се качиха други и това уби търговията. Въпреки всичко аз все още съм оптимист.
Наздраве!
Коментар
Коментар