А есента имаше един дето пускаше на всеки 10 мин как продал на голема далавера 26000 бр Химимпорт на 1.74-6 ......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеА бе, зимната олимпиада не трябваше ли да започне в петък?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМного ме изкефи днешната сесия
И мен днес ме изкефи, зрелищно беше шоуто! За ден изгубих едни виртуални 13000лв. ама има и такива моменти, не може само нагоре
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
И това не е съвсем вярно. Един германски бръснар е десет пъти по-производителен от българския му колега в стойностно изражение но не и в натурално. Това важи за целия сектор на услугите от автосервизите та до публичните домове. Които в Германия са официални и ги облагат с данъци а тук не са и са във сивия сектор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Икономика има, ама ниско производителна. Много хора за майтап работа.
Коментар
-
Ей,интересно нещо са това троловете,бетер от биковете.Като видят малко повече червено и почват.Така е ,завистта и немотията по хората ходят,нямат парички или дупе да купят акции и почва едноя явно злорадство и злоба.Като стане зелено получават язви от завист.
П.С. Моля,който се припознае да ми се обиде,лично е.И модераторът да не ме трие,не е заяждане.Помагам и на него,някой хейтъри ще се обидят и ще спрат да спамят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Едва ли ще успеете да купите под цената, на която продадохте. Сигурен съм в обратното.
Но това си е ваш проблем, разбира се.
Коментар
Коментар