IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DJIA 24 702.30 ▲1.46%
    NASDAQ 7 071.14 ▲1.49%

Коментар

• Фалшивата новина за цунами в щатите обра акциите на нашите палави миченца.
      И сега ще ядат дървото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        много, много натрупан страх ) има и той ) ще засилва тренда )) нагоре)
        За мен днешната рулетка тръгна от СПЕКУЛАНТ (И) гледащи западняците решили да е.ът дявола като го приложат на БФБ да изпреварят всички и после да си върнат акциите на по-ниска цена. Така се поразпродадоха, но всеки си намира майстора. СЪЩИЯТ (СЪЩИТЕ ) ще се стараят да си върнат бройката продадени акции,но не знам дали ще им се отдаде такава възможност. Да питат БАТКО, защото той определя играта. Да тръгнеш срещу БАТКО със самурайският меч и да сечеш не добре.....и тези акции ще прибере и после пак ще гледаме как ФФ намалява и броят на акционерите също. Лека на всички, че утре на първият ред ще е най-интересно, ще обираме гилзите!
        Last edited by radon222a; 06.02.2018, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

ПОЛКИ липсва,нещо е направил и се тае, иначе е много активен...........
          Казах ти, продал е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Днес някои са превъртели играта.
            Важното е, че с оборот.
            ПОЛКИ липсва,нещо е направил и се тае, иначе е много активен...........

Коментар

• Днес някои са превъртели играта.
              Важното е, че с оборот.

Коментар

• много, много натрупан страх ) има и той ) ще засилва тренда )) нагоре)
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Кеширалите, що мълчите!
                  Тихо,пречиш им,сега броят стотинки.

Коментар

• Американците много зелени Стабилно удариха стоповете за да оберат парите и сега пак сигурно алгоритмите ще са виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

А какво трябва да ти кажат??? Искаш да ти обясняват защо са си прибрали печалбите ли?
                      Е, пъ ти, колко си агресивен.
                      Ми нещо там, как ги виждат нещата, доволни ли са, ще купят ли по-евтинко.

Коментар

Кеширалите, що мълчите!
                        А какво трябва да ти кажат??? Искаш да ти обясняват защо са си прибрали печалбите ли?

Коментар

• Кеширалите, що мълчите!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Зелено,зелено,колко да е зелено,няма още 1%?
                            И прецаканата е биче.
                            Прецка се е пребоядисала.

Коментар

Абе тоо стария зеленее ли ми или нещо не съм добре с очите. Маверикчо и прецаканата да кажат.
                              Зелено,зелено,колко да е зелено,няма още 1%?
                              И прецаканата е биче.

Коментар

Абе тоо стария зеленее ли ми или нещо не съм добре с очите. Маверикчо и прецаканата да кажат.
                                Пак пада.

Коментар

Working...
                                X