Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНяма лошо, целият свят е нагоре и само ние сме надолу, като едни истински председатели на Европейския съюз.
Те ти зеленко, тревица... рупай и сА не боЙ..))))))))))
- 1 like
Коментар
-
От Давос идат оптимистично-песимисични сигнали.
В пряка връзка е и с нашите перспективи за оптимизъм.
Глобалната икономика се справя добре, но елитът в Давос си има своите опасения
Коментар
-
Стратегията на Експат за развитие на българския капиталов пазар*
България има добър микс от подходяща регулационна среда, ниски данъци, ниски разходи, нужна е малко подкрепа на политическо ниво
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-pazar-254272/
Коментар
-
Sofia Startup Expo (SSE) e най-голямото технологично изложение в България, което обхваща стартовата екосистема от иновативни стартъп фирми, мениджмънта на водещите корпорации, държавни агенции, инкубатори, инвеститори, фондове за рисков капитал, банки, идеи на студенти и технологични компании по целия свят. Това е мястото за среща на създателите на технологиите, иновационните мениджъри и инвеститорите, за да изградят партньорства и да оформят бъдещето. В изложението в София ще участват лидери, опитни предприемачи, инвеститори, както и ключови визионери и футуристи, за да дадат крила на най-добрите идеи.
Събитието ще се състои на 13-14 март 2018 г. в Иновационния форум “Джон Атанасов”, София Тех Парк и включва двудневна изложба, с еднодневна конферентна сесия, технически хакетон и връчване на златни медали за иновации.
https://www.sofiastartupexpo.eu/bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич, ти пак ме расмя..Каква вероятност има САЩ да фалира можеш ли да определелиш процентно..И как ще стане като печатат световни пари..Не се и случва и за първи път..Фен си си на БХ и Шиши - водиш като тях комунистическа пропаганда..Нищо де, така сте Вие комунетата..
ще гледаме филма"Щрак Марийке доларът на портрет".Last edited by Grosss; 22.01.2018, 16:00.
Коментар
-
Киро,не съм фен на Борисов и сие и ти писах,че САЩ нямат Шиши...,но не са вързали- САЩ пред фалит
https://www.vesti.bg/sviat/amerika/s...aign=onesignal
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като гледам работата на Никиту нещо не ги кефи нашта въдичка.Може и стръвта да е малка или рибата много захитряла.
Само преди година малцина имаха идея , че Никиту може да докара тия милиони на БФБ ...или бъркамЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа мен едно е сигурно - ще се ползва момента докато председателствуваме европата ... Най сме силни в биенето на тъпана ...Хоро може да няма но тъпанЯ ще го бием до юли - гаранте ...
Някои си мислят , че парата за свирката е достатъчна да движи локомотива , за което съм убеден , че не е вярно ...но от друга страна е достатъчно да накачули маса инвеститори на влака ...
Коментар
-
Може и трите.....
Някои си мислят , че парата за свирката е достатъчна да движи локомотива , за което съм убеден , че не е вярно ...но от друга страна е достатъчно да накачули маса инвеститори на влака ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕдва ли Големански щеше да се изказва толкова въодушевено - ако ще продават борсата ...
Според мен ще е от сектор енергетика ... и да ни покажат как се продава прозрачно
Коментар
-
Енергетиката,ВПК а най-вероятно да продадат борсата.
Според мен ще е от сектор енергетика ... и да ни покажат как се продава прозрачноЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Ок. Предположения коя ще бъде листнатата компания ?
Коментар
Коментар