If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да се изповядам и аз сега . Точно преди нова година изтървах питомното с едни тъпи продажби и днес реших да гоня дивото. Купих си с наличния кеш горе-долу 50/50 Сфарм и Хим. Тези 2 компании, защото ми се виждат евтини само те и някои банки, но последните съм си забранил да купувам. Хима никак не ми е комфортен, но като че ли нещо ще се случва там. Фарма имах доста и преди това, но вярвам, че в най-лошият случай ще има обратно изкупуване тази година, та нещо като застраховка за изход и все пак с потенциал за ръст.
Днес това което исках да видя и видях е силната подкрепа при Химимпорт, че и при ЦКБ!!! Много положително и дори малко неочаквано за мен. Оставам в позицията и чакам с интерес поканата за ОСА. Софарма все още е над 4лв, но падне ли отдолу ще добавя. Вече имаме първа покана за оса още март с чудесен дивидент, като се замисля че тази година ще видим дъжд от дивиденти, защото ще получим цял за 2017 и част от настоящата година... резултатите се подобряват. Остава цените да върнат още малко за да ни изкушат още!
Успех на всички оптимисти и приятно пазаруване на "черния петък"!!!
Да, хима много храбро се държа, и на мен ми направи впечатление! А за какъв дивидент ще се решава на оса- фармата, по-голям ли от 10 ст.!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Днес това което исках да видя и видях е силната подкрепа при Химимпорт, че и при ЦКБ!!! Много положително и дори малко неочаквано за мен. Оставам в позицията и чакам с интерес поканата за ОСА. Софарма все още е над 4лв, но падне ли отдолу ще добавя. Вече имаме първа покана за оса още март с чудесен дивидент, като се замисля че тази година ще видим дъжд от дивиденти, защото ще получим цял за 2017 и част от настоящата година... резултатите се подобряват. Остава цените да върнат още малко за да ни изкушат още!
Успех на всички оптимисти и приятно пазаруване на "черния петък"!!!
Ако гледа спада на борсата човек ще помисли че България пак е фалирала бе....ко прайте бе момци ?
Спекулант (и ) със залепнало реле дало на късо, който (които) се надяват да си върнат акциите на по-ниски цени и така ...... гледат западните борси и същият сценарий го играят на БФБ с мисълта да изпреварят всички......Всеки си намира майстора! Ще улегнат!
щом така ти казват чертичките, аз ще замълча и не ми пълни пощата с едноредни съобщения, моля.
Жив и здрав
Всички сме имали лоши дни и сме губили пари на борсата, но не всички се опитваме да се правим на интересни и да замазваме положението. И ти да си жив и здрав!
Коментар