IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе тоо стария зеленее ли ми или нещо не съм добре с очите. Маверикчо и прецаканата да кажат.

Коментар

• Да се изповядам и аз сега . Точно преди нова година изтървах питомното с едни тъпи продажби и днес реших да гоня дивото. Купих си с наличния кеш горе-долу 50/50 Сфарм и Хим. Тези 2 компании, защото ми се виждат евтини само те и някои банки, но последните съм си забранил да купувам. Хима никак не ми е комфортен, но като че ли нещо ще се случва там. Фарма имах доста и преди това, но вярвам, че в най-лошият случай ще има обратно изкупуване тази година, та нещо като застраховка за изход и все пак с потенциал за ръст.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Да, хима много храбро се държа, и на мен ми направи впечатление! А за какъв дивидент ще се решава на оса- фармата, по-голям ли от 10 ст.!?
        Сигурно визира Еланата, а не Фармата
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
          Днес това което исках да видя и видях е силната подкрепа при Химимпорт, че и при ЦКБ!!! Много положително и дори малко неочаквано за мен. Оставам в позицията и чакам с интерес поканата за ОСА. Софарма все още е над 4лв, но падне ли отдолу ще добавя. Вече имаме първа покана за оса още март с чудесен дивидент, като се замисля че тази година ще видим дъжд от дивиденти, защото ще получим цял за 2017 и част от настоящата година... резултатите се подобряват. Остава цените да върнат още малко за да ни изкушат още!

Успех на всички оптимисти и приятно пазаруване на "черния петък"!!!
          Да, хима много храбро се държа, и на мен ми направи впечатление! А за какъв дивидент ще се решава на оса- фармата, по-голям ли от 10 ст.!?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Добра вечер момчета, първо ли надуваме и после правим на парчета !? Няма да се даваме, едно напред, едно назад, докато избутаме лошото
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Днес това което исках да видя и видях е силната подкрепа при Химимпорт, че и при ЦКБ!!! Много положително и дори малко неочаквано за мен. Оставам в позицията и чакам с интерес поканата за ОСА. Софарма все още е над 4лв, но падне ли отдолу ще добавя. Вече имаме първа покана за оса още март с чудесен дивидент, като се замисля че тази година ще видим дъжд от дивиденти, защото ще получим цял за 2017 и част от настоящата година... резултатите се подобряват. Остава цените да върнат още малко за да ни изкушат още!

Успех на всички оптимисти и приятно пазаруване на "черния петък"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Ако гледа спада на борсата човек ще помисли че България пак е фалирала бе....ко прайте бе момци ?

Спекулант (и ) със залепнало реле дало на късо, който (които) се надяват да си върнат акциите на по-ниски цени и така ...... гледат западните борси и същият сценарий го играят на БФБ с мисълта да изпреварят всички......Всеки си намира майстора! Ще улегнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

щом така ти казват чертичките, аз ще замълча и не ми пълни пощата с едноредни съобщения, моля.
                  Жив и здрав
                  Всички сме имали лоши дни и сме губили пари на борсата, но не всички се опитваме да се правим на интересни и да замазваме положението. И ти да си жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

И от кое точно си доволен??? Според мен въобще не си доволен, а се пукаш от яд, но просто не си признаваш.
                    щом така ти казват чертичките, аз ще замълча и не ми пълни пощата с едноредни съобщения, моля.
                    Жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

не си точен, пишеш глупости сега
                      Защо да пиша глупости???

Коментар

• Ако гледа спада на борсата човек ще помисли че България пак е фалирала бе....ко прайте бе момци ?
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

И от кое точно си доволен??? Според мен въобще не си доволен, а се пукаш от яд, но просто не си признаваш.
                          не си точен, пишеш глупости сега

Коментар

• Миченцата да тичкат за вазелин.
                            Който превари, той ще свари.
                            Чух че бил в ограничени количества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Чичо недей споменава, че тук имаше един дето само за шанци и шусове пишеше
                              Маверикчо шанцата.
                              И тая сутрин се беше разгащил, но бързо се скри в храстите.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Доволен съм хубава промоция, но нека ощемалко увеличат отстъпките

Коментар

Working...
                                X