IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oio Разгледай мнение
    Ами минфина Владко така обяснява, че ДДС-то за тези стоки е ключово за управлението и финансите. Питай Владко, той ще каже най-добре.
    Аз си имам собствена глава и не очаквам обяснения от Бай - Владо. Зададох ти въпроса, за да можеш сам да откриеш къде грешиш.
    Не фин.стабилност на една страна е най -важна, а как ще се нахрани, научи и дали ще е здраво едно население !! Това трябва да е и целта на д-та !!
    А не да ти взимат от средствата за първа необходимост и после да се молиш, да остане нещо !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Този ти пост адемирирам..Съгласем съм, че управляващият материал е пълен боклук..Така , че извини ме, ако съм те обидил..Мерилото е как живее народа ни и има ли раждаемост и прогрес..Най- бедни сме в ЕС и с най - ниска раждаемост..И с писане става брат, ей сега ще наскочат троловете на шайката да ги бранят..Ако не се събудим си отиваме бавно под приспивните лъжи на крадливата шайка..

България е в челото и в края на нови класации на Евростат и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, касаещи преждевременната смърт в Европейския съюз. Това показва публикуван доклад на Европейската статистическа служба. Става въпрос за смъртни случаи, които са настъпили, но са били или предотвратими.

http://hotpoint-news.com/%D0%BD%D0%B...TW2PEFmu_RTqAI
      Kire, брат, знаеш, че те уважавам, ама наистина си крайно негативен и, което е по-лошо, особено за инветситор, не си проверяваш данните, а вярваш на някакви джурналясти. Ето ти официалната статистика на ЕС, брат, за да видиш раждаемостта у нас - ще се учудиш ли, ако ти кажа, че е почти на медианното ниво за ЕС, демек сме в златната среда???? Можеш да си видиш и данните през годините. Ма виж ни съседите, брат, нали искаше пиъри - ми то у нас раждаемостта по-висока от Македония, Сърбия и Гърция бе (мани ги мамалигите, те нали са джипсита, а турците са си турци ). А ще се учудиш ли, че раждаемостта у нас е по-висока и от тази в Унгария, да бе, лелеяната Унгария на Орбан, че даже и от Швейцария...

не се принизявайте излишно, няма нужда от това - знаем си кривиците, ма да си знаем и правиците и да не плачем на чужд гроб! - https://ec.europa.eu/eurostat/statis...r_woman%29.png

А относно най-бедните в ЕС - това е официална статистика и не хваща плащането под масата, което се практикува от всички малки фирми и в софия, и в страната - факт. За по-достоверно погледни магистралите по празници или кръчмите по което и да е време - беден народ, бедееееееен, ми те немците не почиват и не ходят по заведения колкото наш Пурко, дето бил беден...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Този ти пост адемирирам..Съгласем съм, че управляващият материал е пълен боклук..Така , че извини ме, ако съм те обидил..Мерилото е как живее народа ни и има ли раждаемост и прогрес..Най- бедни сме в ЕС и с най - ниска раждаемост..И с писане става брат, ей сега ще наскочат троловете на шайката да ги бранят..Ако не се събудим си отиваме бавно под приспивните лъжи на крадливата шайка..

България е в челото и в края на нови класации на Евростат и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, касаещи преждевременната смърт в Европейския съюз. Това показва публикуван доклад на Европейската статистическа служба. Става въпрос за смъртни случаи, които са настъпили, но са били или предотвратими.

http://hotpoint-news.com/%D0%BD%D0%B...TW2PEFmu_RTqAI
        Last edited by Kiro; 09.09.2019, 17:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
          Кажи моля те кои правилни и успешни неща правим и защо като ги правим сме последни по всичко в ЕС..Според теб защо са измислени класациите и рейтингите.. Това за материала нали знаеш къде да го завреш на Вожда си....
          Кире, ще ми се да вярвам, че има и некое и друго успешно нещо - Уолтопия, Телериг и т.н. Естествено е че е малко. Естествено, че не ми харесва ситуацията, особено в последните 2-3-4 години, но аз лично мога да променя нещата като си върша моята работа по най-добрия възможен начин. Матри'яла е кофти.Този матри'ял, който ни управлява. Но пък него не го внасяме от чужбина.
          Това за Вожда ще се направя, че не съм го прочел. Много първосигнална реакция. Не държа да си запознат с политическите ми възгледи, но ми се струва, че нееднократно съм ги споделял. Но както и да е. Едно е сигурно - с писане в инвестора нещата няма да се оправят. Хората рано или късно ще се събудят. Дано да е по-рано.
          Life won't wait for you.

Коментар

• А защо трябва да се сравняваме с някой? Просто трябва да правиме правилните и успешни неща.На тоя етап много от нещата, които правиме не такива ама това е щото матри'яла е такъв.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Ами Груйче, не ние Тиквун ни плашеше, че ако не го слушаме ще станем като маляките..Така, че според тебе кога ще станем и ние толкова зле..Кажи брат с кой от Европата да се сравняваме , че копаем дъното по всичко с милиционеркомунистите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                А защо трябва да има ДДС на лекарствата, книгите и храната ми обясни!
                Ами минфина Владко така обяснява, че ДДС-то за тези стоки е ключово за управлението и финансите. Питай Владко, той ще каже най-добре.

Коментар

• Отговорът на Грую отново е на топ ниво! Наслада за четящите!

Коментар

• Първоначално изпратено от oio Разгледай мнение
                    Те гърците отдавна не са в час. Как може да вкарват още диференцирани ставки и стоки за по-ниско ДДС, като това пречи на събираемостта му и намалява приходите. Да им пратим минфин Владко да им обясни. И как може домакиснтвата с ниски доходи да плащат по-малко ДОД от тези с високи. Не ..., тези нещо са се объркали. Не може да се чака богатите да плащат, защото те винаги крият, трябва бедните да плащат всичко.
                    А защо трябва да има ДДС на лекарствата, книгите и храната ми обясни!

Коментар

• Кефиш, Груев!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Много сте ми интересни, когато почвате да давате маляките за пример, чак ми става и смешно. Маляките не са били, не са и някога няма да ни бъдат пиър за сравнение. причината е много проста - те си имат две неща, които ние нямаме (даже три):

- отлични политици, при това не от вчера, а от доста години, базата за сравнение с нашите шумкари и техните синове, наречени по европейскому юпита, е просто нулева. А и в годините винаги е била нулева, независимо от избрания период

- огромна, обичаща родината си емиграция, като под огромна се разбира наистина огромна - извън Малякистан живеят като потомци на дядовци маляки поне двойно повече малякоси, като огромната част от тях са във властта в ключови държави по света, особено САЩ, пък и преди в СеСеСеРе. Тук базата за равнение е още по-нереална, щото ние имаме една озлобена и насрана емиграция, която на 90% мрази "тази държава" и не иска да се върне "в кочината", като отнася децата си, но оставя пенсионерите си тук, за да може балъците като мен да им плащат пенсиите, докато родните емигранти пращат по някое евро за "бог да прости" и после се тупат в гърдите и реват, как без тях сме били загинали ние, балъците, останали в Родината си

- невероятен ПР и реклама, като всичко, което е било достижение някога в епохата на очвечеството, се нарича гръцко и точка. Те са измислили демокрацията, математиката, астрономията, секса (ама римляните го развалили и вкарали и жената в него) и т.н. Не само това, вижте им на микро ниво туристическия продукт, дето им формира сигурно половината бвп със съпътстващите го дейности, който е изцяло краден от съседите - гръцка мусака, гръцки локум, гръцко бяло саламурено сирене, гръзко кисело мляко, гръцки дюнер, гръцка халва, гръцка салата и какво ли още не, даже една колежка (видна маляколюбка, като голяма част от софийската парвеню-селяния) води много разгорещен спор с мен, как тирамисуто било маляшко, щото така и казали в хотела......

И като събереш тези трите неща по-горе, веднага ти става ясно що не са ни пиър за нищо - това, дето е разрешено за някои, не е разрешено за други. И да, маляките имат чудесното чувство винаги да уцелват момента - с влизането в ЕС, с приемането на еврото (без тези двете бяха чао и макс на нивото на Албания в наши дни), с реакцията им по време на Балканските войни и двете световни. Абе с много неща. А ние водим безумни спороев за еврозоната и бай Данчо от хоремага най-авторитетно твърди, че това било голям кОр, щото все бедните щели да го духат - така пишело у вестника, аи унуката от северен Лондон, дето чисти къщата на една голяма клечка от Сити-то, също му го потвърдил. После бай Данчо сплеска една глава лук, тегли една майна на жената, че се е забавила с ракия, събуе си чорапите, пък току въздъхне - Разсипаха я тая държава, ейййййй
                        Груйчо ,сЪсипаха е тази държава и ракията е фалшива лук нЕма щото е полски а за жената ..... некъде по Гръцко.....

Коментар

• Много сте ми интересни, когато почвате да давате маляките за пример, чак ми става и смешно. Маляките не са били, не са и някога няма да ни бъдат пиър за сравнение. причината е много проста - те си имат две неща, които ние нямаме (даже три):

- отлични политици, при това не от вчера, а от доста години, базата за сравнение с нашите шумкари и техните синове, наречени по европейскому юпита, е просто нулева. А и в годините винаги е била нулева, независимо от избрания период

- огромна, обичаща родината си емиграция, като под огромна се разбира наистина огромна - извън Малякистан живеят като потомци на дядовци маляки поне двойно повече малякоси, като огромната част от тях са във властта в ключови държави по света, особено САЩ, пък и преди в СеСеСеРе. Тук базата за равнение е още по-нереална, щото ние имаме една озлобена и насрана емиграция, която на 90% мрази "тази държава" и не иска да се върне "в кочината", като отнася децата си, но оставя пенсионерите си тук, за да може балъците като мен да им плащат пенсиите, докато родните емигранти пращат по някое евро за "бог да прости" и после се тупат в гърдите и реват, как без тях сме били загинали ние, балъците, останали в Родината си

- невероятен ПР и реклама, като всичко, което е било достижение някога в епохата на очвечеството, се нарича гръцко и точка. Те са измислили демокрацията, математиката, астрономията, секса (ама римляните го развалили и вкарали и жената в него) и т.н. Не само това, вижте им на микро ниво туристическия продукт, дето им формира сигурно половината бвп със съпътстващите го дейности, който е изцяло краден от съседите - гръцка мусака, гръцки локум, гръцко бяло саламурено сирене, гръзко кисело мляко, гръцки дюнер, гръцка халва, гръцка салата и какво ли още не, даже една колежка (видна маляколюбка, като голяма част от софийската парвеню-селяния) води много разгорещен спор с мен, как тирамисуто било маляшко, щото така и казали в хотела......

И като събереш тези трите неща по-горе, веднага ти става ясно що не са ни пиър за нищо - това, дето е разрешено за някои, не е разрешено за други. И да, маляките имат чудесното чувство винаги да уцелват момента - с влизането в ЕС, с приемането на еврото (без тези двете бяха чао и макс на нивото на Албания в наши дни), с реакцията им по време на Балканските войни и двете световни. Абе с много неща. А ние водим безумни спороев за еврозоната и бай Данчо от хоремага най-авторитетно твърди, че това било голям кОр, щото все бедните щели да го духат - така пишело у вестника, аи унуката от северен Лондон, дето чисти къщата на една голяма клечка от Сити-то, също му го потвърдил. После бай Данчо сплеска една глава лук, тегли една майна на жената, че се е забавила с ракия, събуе си чорапите, пък току въздъхне - Разсипаха я тая държава, ейййййй
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• България е проспала ДДС за 624 млн. евро през 2017 година

България е пропуснала да събере данък „Добавена стойност“ (ДДС) за 624 милиона евро (11 на сто) за 2017 година, показват данни, представени днес от Европейската комисия, предаде БТА.

http://financebg.com/%d0%b1%d1%8a%d0...-%d0%bf%d1%80/

Коментар

• Те гърците отдавна не са в час. Как може да вкарват още диференцирани ставки и стоки за по-ниско ДДС, като това пречи на събираемостта му и намалява приходите. Да им пратим минфин Владко да им обясни. И как може домакиснтвата с ниски доходи да плащат по-малко ДОД от тези с високи. Не ..., тези нещо са се объркали. Не може да се чака богатите да плащат, защото те винаги крият, трябва бедните да плащат всичко.

Коментар

• Гърция сваля данъци, дава по 2000 евро за всяко дете

https://expert.bg/mainnews/Gyrciq-sv...bObGgsdButq65o

Коментар

Working...
                                X