If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда ...... тази графика я няма в статията защото журналиста-оптимист не е пожелал да я пейстне, но поне е отделил един ред в поредната си надъхваща статия...
Един път в месеца ЪП не и предвещава ракетно бъдеще особенно ако на Запад тръгнат нещата към подводничарски услуги......
Сега маркета е в кома като спекулантите се надяват на няколко акции крепени от Мажо да направят техните си 10% а останалите са зяпачи и пълни с акции който се молят всеки ден да им качи някоИ новобранец акциите с неколко милимунди и ако това стане обявяват Светлото бъдеще на Тиквите в съвременен вариант а ако не стане обявяват виновни световните спамери и индианците и негрите в Занзибар... .......
А кризата на Запад приближава с всеки един ден на нейното Нейдване.......
И това дали сте преминали 1,80 на ХИМ ама изобщо не ме грее......Щото и в момента сте затворени на БФБ апри Мечи маркет ще бъдете потопени....
а защо, виж любимата ви хика как се е снишила и повече не й позволяват комай ?!
Един път в месеца ЪП не и предвещава ракетно бъдеще особенно ако на Запад тръгнат нещата към подводничарски услуги......
Сега маркета е в кома като спекулантите се надяват на няколко акции крепени от Мажо да направят техните си 10% а останалите са зяпачи и пълни с акции който се молят всеки ден да им качи някоИ новобранец акциите с неколко милимунди и ако това стане обявяват Светлото бъдеще на Тиквите в съвременен вариант а ако не стане обявяват виновни световните спамери и индианците и негрите в Занзибар... .......
А кризата на Запад приближава с всеки един ден на нейното Нейдване.......
И това дали сте преминали 1,80 на ХИМ ама изобщо не ме грее......Щото и в момента сте затворени на БФБ апри Мечи маркет ще бъдете потопени....
Има ,но не на тези цени.....
Минаха няколко преоценки в края на месеца и маркета сега бавно ще връща на предишните нива.....а неколко позиции ще имат нови дъна ,познайте коИ са.....
а защо, виж любимата ви хика как се е снишила и повече не й позволяват комай ?!
Има ,но не на тези цени.....
Минаха няколко преоценки в края на месеца и маркета сега бавно ще връща на предишните нива.....а неколко позиции ще имат нови дъна ,познайте коИ са.....
Да де то е ясно, че няма как да е напълно безплатно, но звучи доста добре Айде и "наш'те" Klear и iuvo да добавят услуги ..... Кредитираш, превеждаш пари, инвестираш ... и всичко това с приложение и една сметка. А тромавите ИП-та да се замислят ....
Чак безплатно не е - 10$на месец е премиума. Но е факт, че нашите седят в "каменната ера" спрямо тенденциите.
Дори ако си със стандарт, пак имаш 3 безплатни поръчки на месец. А и дори да ти се изчерпят безплатните, ако таксата ти е 1 лира без значение от обема, направо си е без пари... Говорим за NYSE...
Браво на Revolut!
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар