If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тренд водещите пазари зад океана ще формират дългосрочен връх преди изборите или малко след тях И в този период ще падне голямо ослушване с печеленото на изборите от ТРЪМП, след това ще настане мазало навсякъде А по традиция ние обръщаме по - рано, така че върхът ще е най - късно есента но това е оптимистичния сценарии.
тава е нагласата на всички ........ мисля, че няма да стане точно така както очаква тълпата ....... онези които контролират пазара отново ще изиграят тълпата и ще им приберат парите
DAX и CAC са в силно рали от три месеца с ръст близо 20 процента, но скоро ще коригират .Така че би следвало Софикс още да не формирал дъно.
След като приключи тази корекция най накрая и Софикса трябва да потегли на горе. Вероятно на малко по късен етап когато индексите зад океана и ядрото на Европа отново силно ускорят. Това ще след нова година За съжаление ралито ще е изключително кратко, до лятото и пак много хора ще се ушият на върхът като се почувстват сигурни и няма да могат да реагират при спада. Таргета ми е близко до предишни връх.
Понеже пак сте се размечтали за комети и ракети а не за подводници......
Как аз ги виждам .... в близкия месец Тръмп ще играе с китайците тука има ,тука нема......за да контролира маркета.....
До месец ще подпише ако не подпише ще почне як спад и заедно с изборите в Британия ще премине в паника......но в този вариант не вервам а сделка и новогодищно рали.....
След отчетите ще почне истинския спад ,Тръмп ще контрира маркета но голяма група в бизнеса е срещу него заедно с медиите.....кой ще победи ще зависи големината на спада ....може и потоп да се получи може и корекция от неколко иляди ....но смятам че Тръмп ще получи доста удари и ДАУ може да падне под 20 К.
За БФБ нищо убаво не го чака освен годишното качване по НГ с преоценка на доста повече акции.....след това наддоле...пак
А надеждата да прецакате спекуланти в Шорт фонда, нема глупаци.....да ви вдигат борсата.....насила.
и аз смятам, че ще изпълним "петилетката за няколко месеца" ....... бих го нарекъл национална черта...
"вожда и учителя" на бълг.народ георги димитров ли беше казал:
това което други народи правят за векове ние ще направим за няколко петилетки
в този ред на мисли очаквам, че това което направиха западните пазари за 3-4 години на БФБ да се случи за 3-4 месеца
мислиш, че ъпа ще е до лятото ........ е това е което се различава моето мнение от твоето ...... мисля, че върха при софка ще видим 2021 г. ......... но не искам да мисля за 2021 г. преди да е изтекла поне половината от 2020 г. ........ смятам, че няма никаква полза да изразявам очаквания за толкова далечен период...
Тренд водещите пазари зад океана ще формират дългосрочен връх преди изборите или малко след тях И в този период ще падне голямо ослушване с печеленото на изборите от ТРЪМП, след това ще настане мазало навсякъде А по традиция ние обръщаме по - рано, така че върхът ще е най - късно есента но това е оптимистичния сценарии.
и аз смятам, че ще изпълним "петилетката за няколко месеца" ....... бих го нарекъл национална черта...
в този ред на мисли очаквам, че това което направиха западните пазари за 3-4 години на БФБ да се случи за 3-4 месеца
мислиш, че ъпа ще е до лятото ........ е това е което се различава моето мнение от твоето ...... мисля, че върха при софка ще видим 2021 г. ......... но не искам да мисля за 2021 г. преди да е изтекла поне половината от 2020 г. ........ смятам, че няма никаква полза да изразявам очаквания за толкова далечен период...
DAX и CAC са в силно рали от три месеца с ръст близо 20 процента, но скоро ще коригират .Така че би следвало Софикс още да не формирал дъно.
След като приключи тази корекция най накрая и Софикса трябва да потегли на горе. Вероятно на малко по късен етап когато индексите зад океана и ядрото на Европа отново силно ускорят. Това ще след нова година За съжаление ралито ще е изключително кратко, до лятото и пак много хора ще се ушият на върхът като се почувстват сигурни и няма да могат да реагират при спада. Таргета ми е близко до предишни връх.
ПРЕЦАКАХА ни, не сме ние виновни. Аз съм скептичен че ще ни дадат и по 50лв. На миньорите трябваше от 2011 да почнат да им дават. Какво се е променило за 10 години, че на нас изведнъж да намерят пари да ни дадат?
Да дадат пари В бг само се взимат пари
Дават се на едни други хора !
Чувам че пак данъци ще ви дигат етака след изборно
Инвесторы-миллионеры приготовились к большой распродаже акций
Состоятельные инвесторы ожидают значительного падения рынков в 2020 году, показал опрос швейцарского банка UBS. Большинство из них собираются увеличивать долю денежных средств в своих портфелях
Большинство состоятельных инвесторов во всем мире ожидают значительного падения рынков до конца следующего года, пишет Bloomberg со ссылкой на исследование швейцарского банка UBS. В ходе исследования, которое проходило с августа по октябрь, банк опросил более 3400 человек из 13 стран с инвестиционными портфелями стоимостью от $1 млн.
Больше половины (60%) респондентов думают о том, чтобы увеличить долю денежных средств в своих портфелях. Это отражает пессимистичные настроения инвесторов, пишет Financial Times.
ПРЕЦАКАХА ни, не сме ние виновни. Аз съм скептичен че ще ни дадат и по 50лв. На миньорите трябваше от 2011 да почнат да им дават. Какво се е променило за 10 години, че на нас изведнъж да намерят пари да ни дадат?
В България на нищо не трябва да вярваш.Следиш нещата внимателно и с подозрение.Само така се оцелява.Наивниците плащат жестоко.
ПРЕЦАКАХМЕ СЕ С ВТОРАТА ПЕНСИЯ. Не ме учудва изобщо констатацията, че хората, които са плащали за „втора пенсия”, така наречения втори стълб на общественото осигуряване, са се минали жестоко, защото на практика ще получават по-малко пари
Коментар