Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПоръчка за издаване на 1 млн. нови дяла получи борсово търгуваният индексен фонд върху SOFIX от чуждестранен институционален инвеститор
20.02.2017
Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF получи поръчка на първичен пазар от чуждестранен институционален инвеститор за издаване на 1 млн. нови дяла. Индексният фонд с борсов код BGX ще достигне по този начин над 27 милиона лева стойност на активите.
Управляващото дружество на фонда води разговори за приобщаването и на други чуждестранни инвеститори към този важен за българския капиталов пазар проект. Предстоящото листване на инструмента на London Stock Exchange ще допринесе за активизирането на тези процеси.А едно милионче е май само за проба... апетита идва с яденето!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениенякои хора много бързо забравиха, че все още имам акции. дето се вика - не съм капо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПоръчка за издаване на 1 млн. нови дяла получи борсово търгуваният индексен фонд върху SOFIX от чуждестранен институционален инвеститор
20.02.2017
Expat Bulgaria SOFIX UCITS ETF получи поръчка на първичен пазар от чуждестранен институционален инвеститор за издаване на 1 млн. нови дяла. Индексният фонд с борсов код BGX ще достигне по този начин над 27 милиона лева стойност на активите.
Управляващото дружество на фонда води разговори за приобщаването и на други чуждестранни инвеститори към този важен за българския капиталов пазар проект. Предстоящото листване на инструмента на London Stock Exchange ще допринесе за активизирането на тези процеси.
Вече се вижда че Софикс фонда може да вкара чужди фондове в играта а това е само началото! Мисля че след привличане на повечко външни пари ще трябва и местните ПФта да подкрепят допълнително.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениенякои хора много бързо забравиха, че все още имам акции. дето се вика - не съм капо
Е затова имаш проблеми с некой от колегите ....
Коментар
-
20.02.2017
Управляващото дружество на фонда води разговори за приобщаването и на други чуждестранни инвеститори към този важен за българския капиталов пазар проект. Предстоящото листване на инструмента на London Stock Exchange ще допринесе за активизирането на тези процеси.
Според мен поне още 20-40 милиона ще влезнат от Лондон.....
Коментар
-
Поръчка за издаване на 1 млн. нови дяла получи борсово търгуваният индексен фонд върху SOFIX от чуждестранен институционален инвеститор
20.02.2017
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
...и тя е, че очакваш да падне SOFIX (с колко процента) от текущи нива?
- 1 like
Коментар
Коментар