Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ееей, добре че е Сирма днес да ни направи оборот...10:10:27 SKK / SKK Сирма Груп Холдинг АД 0.685 100 68.50 0.00% Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми ти може всичко да си пишеш тук, но ти не си пример за подражание и статистока..Какво от това , че случайно си направил две успешни сделки при ниска ликвидност за малко пари..Разбери, че ти няма и не можеш да откриеш правилата на Борсите..По просто е да ги прочетеш и научиш..Ами то някой , който пък изобщо не търгува на БФБ през последните 1-2години може да каже , че се гордее , че няма изобщо загуби , а другите имат..Тук говорим за БФБ и развитието и , а не кой случайно субективно е изкарал някакви дребни суми..
Абе нека всеки си кара както си знае, само злоба да нямаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ами ти може всичко да си пишеш тук, но ти не си пример за подражание и статистика..Какво от това , че случайно си направил две успешни сделки при ниска ликвидност за малко пари..Разбери, че ти няма и не можеш да откриеш правилата на Борсите..По просто е да ги прочетеш и научиш..Ами то някой , който пък изобщо не търгува на БФБ през последните 1-2години може да каже , че се гордее , че няма изобщо загуби , а другите имат..Тук говорим за БФБ и развитието и , а не кой случайно субективно е изкарал някакви дребни суми..
Ти си в ролята на човек , който е пуснал един два пъти тото, спечелил е малка печалба и се хвали, че лесно се печели..
Комичното е да си мислиш, че си открил нещо, което другите не могат да проумеят и разберат..Разбира се всеки има право на фантазии..
Last edited by Kiro; 07.08.2019, 10:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение15%, то твоите обосновки направо вече са комични..Все едно човек без крака да се радва , че няма и няма да му се налага да бяга и да се мори или клошарите да се хвалят, че добре живеят и в кофите за боклук понякога има много извърлена храна, ами сигурно има..Не е лошо да почетеш и се позаинтересуваш повече от принципите и работата на големите фондови борси..
Не мога да разбера примера ти за клошарите и сакатите хора. Просто казвам, че най-добрите покупки и продажби които съм правил през 8-те си години на БФБ съм ги направил благодарение на ниската ликвидност. Ако нея я нямаше, то аз не бих могъл да ги сключа и съответно доходноста ми би била по-ниска. Не казвам, че съм добре сега, казвам, че с по-висока ликвидност бих бил по-зле дори и от сегашното си положение Наистина се чудя кое не можете да повярвате или да разберете. Смятам, че ви е набито нещо в главите и нищо на света /дори фактите и цифрите/ не могат да ви убедят, че има и друга гледна точка. Като цяло да бъде човек предубеден е много лошо качество, особено на борсите.Last edited by 15%; 07.08.2019, 10:16.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
15%, то твоите обосновки направо вече са комични..Все едно човек без крака да се радва , че няма и няма да му се налага да бяга и да се мори или клошарите да се хвалят, че добре живеят и в кофите за боклук понякога има много извърлена храна, ами сигурно има..Не е лошо да почетеш и се позаинтересуваш повече от принципите и работата на големите фондови борси..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение15%, пишеш глупости. Всеки нормален инвеститор или спекулант предпочита пазар или актив с висока ликвидност.Last edited by 15%; 07.08.2019, 09:54.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Kво да прайш, от патриотизъм все още държим едни 15% и и на бфбту ( все пак оттук почнахме преди 8 годин), ама и той не е безпределен де...те и американците бъзикат борсата ама поне лъжат цел свет и дават възможност да откачиш некоя стотинка, докато на тва си само донор ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хайде сега се постави на мястото на някой от изброените големи(и не само на тях),дали биха се пробвали пак на БФБ-то.Та в един момент става така че ти си дебнеш някой да го наведеш ,а то няма кого......никой не иска да играе ,сегашното положение е такова.На мен лично не ми харесва,не ми харесва и този начин на мисленеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
мале Кастро брат, аз тука няям никва работа ама за опциите викаш, че са за малък портфейл, а се занимааш с некви стотинкажийски акции Софарми и Чичовци дет диктували цени, тва акъла не мое ми го побере чесно ти каам ..... продай им всичкото "ценни книжа" на безценица, цъкни два пъти на NYSE и си ги избил за 5 години напред со се лихвите докат долара още важи за световен резерв ....
Коментар
-
Ще чака като е тарикат и 3 пъти по толкова ако се наложи за следващата промоция от чичото...in uncle we trust
Tе може би не, може би да, ама я малко се позамисли - при добър ликвиден пазар със всичките му салтанати (вкл. и къси) - ще може ли чичито ти да диктува когато и накъдето си иска посоката на акцията или цената ще е много по пазарна ?
Мислиш ли че такъв пазар ще позволи за дълго време акцията да се търгува двойно по скъпо примерно от регионалния пиър кърка и дали няма да имаш по честичко възможност да си я купиш не на 2.2лв, а на 1.6лв, та дори и по ниско ?
https://www.marketscreener.com/KRKA-...67/financials/
Коментар
-
Ще чака като е тарикат и 3 пъти по толкова ако се наложи за следващата промоция от чичото...in uncle we trust
Tе може би не, може би да, ама я малко се позамисли - при добър ликвиден пазар със всичките му салтанати (вкл. и къси) - ще може ли чичито ти да диктува когато и накъдето си иска посоката на акцията или цената ще е много по пазарна ?
Мислиш ли че такъв пазар ще позволи за дълго време акцията да се търгува двойно по скъпо примерно от регионалния пиър кърка и дали няма да имаш по честичко възможност да си я купиш не на 2.2лв, а на 1.6лв, та дори и по ниско ?
https://www.marketscreener.com/KRKA-...67/financials/Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар