IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Аз съм много умерен оптимист, надежда за промяна на отношението към БФБ и завинаги сбогуване с черешаро тиквите
    Киро, винаги си бил голям оптимист като мен. На човек, който е бил с години на 90 процента в акции и сега е на 99,5 процента му се казва безнадежден оптимист. Двамата с теб не сме имали разлика в действията, но голяма в изказа си. Аз правех това, което говоря. Ти беше бик, който яростно критикуваше всеки бик. Радвам се, че вече има съвпадение между думите и действията ти. Така се живее по-лесно. Определено не си разбрал нищо от написаното от мен през последните три години. Успех с търговията и репата. Интересно ми е при какви условя би ги затворил. Имаш ли ясно определен критерий за изход от тях?

    Коментар


    • Тук има хора дето се правят на по-големи бикове от мен, но къде бяха те когато аз бях бик и един от най-големите оптимисти? Кирето много бързо забрави колко спорове сме имали. Аз бях бик когато SOFIX беше под 300 и останах бик до SOFIX 600. Дори и към момента съм по-скоро бик отколкото мечка, защото все още имам акции в портфейла.
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Без да се намесят Банките, чуждите инвеститори- фондове, ИП, Пенсиите не може да има истински бичи пазар..Чакат сигнали от политиции и представяне на резултати...Винаги съм бил бик реалист затова съм и бил 98-99% в акции
        Тук съм на пълно съгласен с теб без чужди инвеститори няма да стане ,дано покрай фонда се закачи някой иначе се буксува
        Без пара няма как да има въртележка

        Коментар


        • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

          Киро, Батя, Тони, Прецаканото, Инта, SoHo и още има, ама не ми се изброяват.
          Извинения на оптимистите, които не съм посочил

          Не не съм за тука , аз съм си консерва с поглед в бъдещето /кога ходиш по лед гледай да не тропаш- за да чуеш кога той ти говори//

          Коментар


          • Без да се намесят Банките, чуждите инвеститори- фондове, ИП, Пенсиите не може да има истински бичи пазар..Чакат сигнали от политиции и представяне на резултати...Винаги съм бил бик реалист затова съм и бил 98-99% в акции

            Коментар


            • Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

              е, те колко ника са оптимистите - 10?
              Киро, Батя, Тони, Прецаканото, Инта, SoHo и още има, ама не ми се изброяват.
              Извинения на оптимистите, които не съм посочил

              Коментар


              • Аз съм много умерен оптимист, надежда за промяна на отношението към БФБ и завинаги сбогуване с черешаро тиквите

                Коментар


                • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Този повсеместен оптимизъм от всички списващи никове въобще не ми харесва. Когато всички мислят в една посока обикновено става противоположното.
                  е, те колко ника са оптимистите - 10?

                  Коментар


                  • Ами да стане, то не може без корекции..Да му мислят хората с репата, ние тихо и кротко ще си допълваме евтино пак хубави акции- класика

                    Коментар


                    • Този повсеместен оптимизъм от всички списващи никове въобще не ми харесва. Когато всички мислят в една посока обикновено става противоположното.

                      Коментар


                      • На Батинката пък му прегоря реотана- прогнозата му за СОФИКС 1000 вече 4та година не се сбъдва, а репата вървяха.. Тайминга момчета нещо Ви куца иначе всеки ще познае , че борсата все някога ще се покачи или падне...Батинката да си сметни загубите и тогава да прави сметки на другите..Пак става смешен с хазартния си подход..Разбира се , че репа се взимат на бичи пазар, ама Батинката не му се чете, а му се залага и му се плащат репа..Забравя нещо , че аз съм си реинвестирал 8г. дивидентите и моите акции също като неговите са направили по 50-100%.Слабичко Батинка много слабичко..Хем риск- хем загуби..
                        Last edited by Kiro; 08.02.2017, 18:59.

                        Коментар


                        • 4д, защото беше напразен ъпър и защитаваще тикваро- черешарите и подхода им към борсата..Само си задай въпроса когато те критикувах имаше ли ръстове..Защо отричате ролята на управлението за развитието на Борсата..Не може да се неглижира политически БФБ и да се чака да се развива..Не две- през последните 4 г. имаше хора на падащ пазар да ъпърстват и да лъжат, че бият мечки..И накрая разпродадоха и понесоха загуби..Аз бях 98% в акции , а Вие ме изкарвахте мечка, когато сочех с факти глупостите на корумпираната черешаро- тиквена шайка.Сега всички разбраха, че с корупция и крадене не става.Започва връщане към нормалност..Аз разбира се не съм за БСП- те са същите комунисти като ГЕРБ, но искам нормално управление с пазарен поглед..Засега съм за Х.Иванов- само те обявиха за приоритет борбата с корупцията..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

                            Само не разбрах защо толкова ме критикува през последните две години. Лека и доходна.
                            Еми бавно му загрява реотана.. почти като на тълпата... искат да видят сигурното и тогава да скачат.. Ама то това сигурно си струва пропусната доходност! Подиграваше ми се че съм овъртян в репа и като качиха повечето ми позиции по 50-100% той тогава се сети репа да прави
                            Дерзай Кире, има още доста път нагоре!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Inta, не е само това, има още много доводи, но ти това не на мен а на бикът в атака го кажи - да не се излага ами да се взема в ръце, за да не му тежи после кеша като камък на сърцето))))))

                              Не казвам че съм прав в решенията си , но показвам действията си !
                              Виж сега как ще събудя махалата ;- това съм писал на теб и Монти в стихотворна форма , и го отнеси към момента

                              -"inta53 писа в тема | 19 септември 2016, 16.15ч.
                              Оптимизъм на БФБ (2)
                              -МОНТИ ! - Днес ден е за покупки ! -Погледни ПРЕЦИ , какви дъгички ръси! За мен са те като КРИЛАааа и носят ме към облачета бели !!!!! -Така че, -ДЯСНО на борд/аска/ и пълна газзз.... Джобове обърни и репо подпиши, Не чакай сгушен ти шубрака "

                              стоя доста време и го изтрих - дето се казва да се не чете като препоръка , но един приятел ми го прати. Е сега не е такъв момента, но с общи усилия ще мърдаме напред - горивото се казва вяра и е дефицит тъдява!

                              Коментар


                              • Не бях отварял платформата повече от седмица и останах приятно изненадан от новият дизайн и функционалност на платформата на "Елана" с която съм.

                                Може би защото позицията към която имам най-голяма експозиция 80% не е мръднала, не мога да усетя началото на възходящия тренд.
                                Чакам си, все някой ден и тя ще тръгне, може би след консолидирания отчет, все пак е най-голямата като счетоводни активи.

                                Коментар

                                Working...
                                X