IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

хахаха, викаш предвидими ! Даже да сме им благодарни, че въобще дават нещо ли ? Дивидента се очакваше, защото така беше заявено преди време, така че нищо непредвидимо няма ! Всичко си беше предвидимо, само размера не знаехме, а той се оказа малък !
    Точно това казвам и аз де - стават все по-предвидими. И ако трябва да бъда честен - да, аз лично оценявам това, че започнаха да дават дивидент защото както много добре знаем, могат да си взимат тяхното и без него!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Може ли да се види за първото тримесечие дали има промяна в дела на акциите на собствениците и мениджмънта?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Аз съм доволен - компанията става по-предвидима, което лично у мен поражда наченки на доверие. Пожелавам им успех с печалбата през следващи години!
        хахаха, викаш предвидими ! Даже да сме им благодарни, че въобще дават нещо ли ? Дивидента се очакваше, защото така беше заявено преди време, така че нищо непредвидимо няма ! Всичко си беше предвидимо, само размера не знаехме, а той се оказа малък !

Коментар

• Аз съм доволен - компанията става по-предвидима, което лично у мен поражда наченки на доверие. Пожелавам им успех с печалбата през следващи години!
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Очаквах друго разочарован съм

Коментар

• Аааааахахахахахаха
              като ни утърва говорим за процент на разпределение, а сега взехме да говорим за темп на нарастване на печалбата, догодина може да ползваме силата на мусонния вятър за годината!!!

Няма втори такива циркаджии на БФБ....

п.п. да вземат да наемат мадам В да напише една ода за дивидента на Хим
              Last edited by tony1975; 30.05.2018, 18:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз се надявах и очаквах повече след като вече няма привилегии тук ! Явно им се досвидя да разделят по голяма печалба с нас дребните !
                a la Penko-зъркела

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  По девета точка от дневния ред на Общото събрание:

Управителният съвет предлага на Общото събрание на акционерите да приеме следното решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2017 г.:

Общото събрание на акционерите разпределя дивидент на акционерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимпорт» АД.

Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.

Темпа на нарастване на брутния дивидент,предложен за разпределение на една акция, е пропорционален на нарастването на финансовия резултат на дружеството за 2017 г.

Общата сума на предложеният за разпределяне дивидент за финансовата 2017 г. е в размер на 15 097 714 лева (петнадесет милиона деветдесет и седем хиляди седемстотин и четиринадесет лева). Право на дивидент имат притежателите на акции от капитала на дружеството към 14-тия ден след датата на общото събрание.

Гласувания дивидент открити клиентски сметки при инвестиционни посредници, ще получат гарантирания дивидент чрез съответния инвестиционен посредник, а за акционери без сметки при инвестиционни посредници – чрез клоновете на „Централна Кооперативна Банка” АД в страната.
                  Аз се надявах и очаквах повече след като вече няма привилегии тук ! Явно им се досвидя да разделят по голяма печалба с нас дребните !

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение

Ще очакваме да чуем от г-н Керезов дали тази година ще пием боза от 6 ст. или ще е по-скъпа!?
                    На позналите, честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

хахахахаха.... если дурак, то ето на долго
                      научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен
                      защо ми е да чета между редовете - логиката ти е много "плитка"

Коментар

• По девета точка от дневния ред на Общото събрание:

Управителният съвет предлага на Общото събрание на акционерите да приеме следното решение за разпределяне на печалбата на дружеството за 2017 г.:

Общото събрание на акционерите разпределя дивидент на акционерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимпорт» АД.

Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.

Темпа на нарастване на брутния дивидент,предложен за разпределение на една акция, е пропорционален на нарастването на финансовия резултат на дружеството за 2017 г.

Общата сума на предложеният за разпределяне дивидент за финансовата 2017 г. е в размер на 15 097 714 лева (петнадесет милиона деветдесет и седем хиляди седемстотин и четиринадесет лева). Право на дивидент имат притежателите на акции от капитала на дружеството към 14-тия ден след датата на общото събрание.

Гласувания дивидент открити клиентски сметки при инвестиционни посредници, ще получат гарантирания дивидент чрез съответния инвестиционен посредник, а за акционери без сметки при инвестиционни посредници – чрез клоновете на „Централна Кооперативна Банка” АД в страната.

Коментар

• Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.
                          Изглежда темпа на нарастване на дивидента е "+0.9ст" на година
                          Last edited by спекуланта; 30.05.2018, 17:52.

Коментар

• Хем имаш Хим ( повече от достатъчно), хем плюеш по акцията!?!?!??!!?!??!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Не казвам дали има ефект и дали точно така се прави, но по действията, това им са целите
                              Hrist0, опитите, които цитираш са меко казано намерния проточвани във времето.
                              а в такъв случай, действията им са:
                              - или необяснимо странни
                              - или обяснимо преднамерено подвеждащи и заблуждаващи всички акционери
                              - или обяснимо некомпетентни (12-13г безрезултатни опити????)

аз знам отговора за мен. останалите сами да се оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

+1
                                пеньо, диоптера още ли се увеличава?

Коментар

Working...
                                X