IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
      хахахахаха.... если дурак, то ето на долго
      научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
        ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.

относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците

пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
          ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.

относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците

пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
          Не казвам дали има ефект и дали точно така се прави, но по действията, това им са целите

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.

Last edited by Ferry; 30.05.2018, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              А защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?
              К'во моем да решаваме ние без пари (само с папири )) Ние само си питаме.
              От думите ти излиза, че тая цена е и без дивидент ли?
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Това прилича на аритметична прогресия... Тогава:
                    2018 - 8,4 ст.
                    Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Според мен ще е подобен на миналата година не повече от 7ст даже по логиката-игра на цифри
                      2015. 4,5ст
                      2016 5,4ст
                      2017. 6,7ст

Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!
                      Това прилича на аритметична прогресия... Тогава:
                      2018 - 8,4 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
                        До утре вечер ще се разбере
                        Според мен ще е подобен на миналата година не повече от 7ст даже по логиката-игра на цифри
                        2015. 4,5ст
                        2016 5,4ст
                        2017. 6,7ст

Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!
                        Last edited by Scottie Pippen; 30.05.2018, 15:15.

Коментар

• До утре вечер ще се разбере

Коментар

• да видим къв дивидент очакваме
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

По моите разбирания за печелене на пари във времето, вече отдавна няма значение. Изобщо няма да се учудя, ако след месеци вървене настрани и леко надолу, се сурне здравата. Нищо не пречи прекараното в чакане време да се превърне в още по-голяма набутвация.
                              Ако издрусат Дръвчо на 25 ст нищо чудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнение
                                Дано, поне чакането да си заслужава ;-)
                                По моите разбирания за печелене на пари във времето, вече отдавна няма значение. Изобщо няма да се учудя, ако след месеци вървене настрани и леко надолу, се сурне здравата. Нищо не пречи прекараното в чакане време да се превърне в още по-голяма набутвация.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X