Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.
относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.
относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.
пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.Last edited by Ferry; 30.05.2018, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?)) Ние само си питаме.
От думите ти излиза, че тая цена е и без дивидент ли?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Това прилича на аритметична прогресия... Тогава:
2018 - 8,4 ст.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Според мен ще е подобен на миналата година не повече от 7ст даже по логиката-игра на цифри
2015. 4,5ст
2016 5,4ст
2017. 6,7ст
Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!
2018 - 8,4 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеДо утре вечер ще се разбере
2015. 4,5ст
2016 5,4ст
2017. 6,7ст
Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!Last edited by Scottie Pippen; 30.05.2018, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
По моите разбирания за печелене на пари във времето, вече отдавна няма значение. Изобщо няма да се учудя, ако след месеци вървене настрани и леко надолу, се сурне здравата. Нищо не пречи прекараното в чакане време да се превърне в още по-голяма набутвация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеДано, поне чакането да си заслужава ;-)The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
Коментар