Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак аз купувам яко химически оръжия заради теб с цел 1.358.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДокато го напиша и оно тръгнало.хахахха
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак аз купувам яко химически оръжия заради теб с цел 1.358
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеГарване, и ти, птицо проклета,
на чий гроб там тъй грозно грачеш ?
Ох, зная, зная, ти плачеш, джипсо,
затуй, че ти си черна робиня,
затуй, че твоят мръсен глас, манго,
е глас без помощ, глас във пустиня...
че дървото изяде ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениее добре,че ти си благороден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мутрата Разгледай мнениехм ..ако имало, такъв печеливш ще да е преди 8 гоидни в края на 2007. след това, къде е, и щеше да е възможно, ако продаваш на някого насреща реално. И това щеше да стане, ако имаше къси, ама то няма, Ами ВИЕ, въобще не знаете, къде се намирате !!!
Което е меко казано смешно!!!
може ли борса на акции да бъде само за спекуланти, като тази, значи рядко са печалившите, те даже не се хвалят, ама вие ЗА ТЯХ ЛИ СИ МИСЛИТЕ!!??? хахахаха
Та това борса ли е имате ли представа!!????
Най-добре ходи бери ягоди в Англия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеАз лично предпочитам да си мисля за този, който е спечелил два апартамента от борсата. Загубеняците не ме интересуват.
Което е меко казано смешно!!!
може ли борса на акции да бъде само за спекуланти, като тази, значи рядко са печалившите, те даже не се хвалят, ама вие ЗА ТЯХ ЛИ СИ МИСЛИТЕ!!??? хахахаха
Та това борса ли е имате ли представа!!????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа май си прав.Какво да го мисля загубеняка.Ама щото много отворен беше че и злобен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеАз лично предпочитам да си мисля за този, който е спечелил два апартамента от борсата. Загубеняците не ме интересуват.
Коментар
Коментар