Първоначално изпратено от penman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПоследното движение в ТР по партидата на Хима е както следва:
Заявление Г2 20170630175019 Интернет обработва се Заявление Г2 20170629234906 Интернет обработва се
Дали ще успеят тази година да им впишат поканата?
Пример за Софарма: https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...207f7b0c138ae2
Поздрави
Коментар
-
Много простичко - надлъгването продължава, мишките не издържат и продават. Иначе акцията си е една от най-читавите на борсата, само че мажоритаря не прави нищо за да поддържа цената. За мен важното е дружеството да е на печалба и да раздава добър дивидент. Не смятам да продавам преди 4 лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Аз вече това акционерство тук го обявих за загуба на време. Много дразнещо поведение, ще ги разкарам при първа възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеАз пък чакам да тръгне нагоре за да допълвам.Но ще дойде Батко и тогава я се вредиш преди 3,00 лева, я не! Не е препоръка, а само догатка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ми то възможност имаш всеки ден натискаш селл и си свободен..М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Аз вече това акционерство тук го обявих за загуба на време. Много дразнещо поведение, ще ги разкарам при първа възможност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя с кюфтака май точно това направи.
Въпроса в случая е кой от двамата е по-информиран и по-далновиден..
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМина кифтак на 2,35 - вторият най-голям за последните 3 месеца, обаче ни дума, ни вопъл, ни стон, че даже и нарочно свалиха ценат със 7 стинки (което си е 3%) с едни 100 лева. И това ми било Флагман. Имам, обаче тези от 2,46 ще ги продам като мине пак 2,50 - почнаха да ме дразнят с глупсотите си, другите ще си ги стискам до тройкатаThe strongest stand last.
Коментар
Коментар