Тук голям съспенс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не разбирам какво ще ги топли дивидент от 10 стотинки и цена около текущата и 2 лева?
Мен по ме топли примерен ръст от 10 х 10 стотинки и наличието на дивидент в случая ми е изключително маловажно.
Голямо дъвкане на "тука има, тука няма" дивидент, нали ще се дропне цената след време, ако я оставят в нищото, каква файда има, че си взел дивидент...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А защо я закар от леф и семейсе на два и шейсе? Големите пакети минаха на леф и семейсе, нагоре беше основно семки и бонбонки и някое малко пакетче. Та защо да не стигне тройка?
Реално никой нищо не знае, затова само си фантазираме - ако няма дивидент, както и очаквам, това ще е много крив сигнал, но пък БФБ е нелогична борса, така че това може и да е сигнал за силен ъп. Тук си менкаме едни акции и си играем на борсичка - цацата като мен просто седи и чака да лапне нещо, изпуснато от пречлите акули. Ако може, ако не може - друг път
Мен по ме топли примерен ръст от 10 х 10 стотинки и наличието на дивидент в случая ми е изключително маловажно.
Голямо дъвкане на "тука има, тука няма" дивидент, нали ще се дропне цената след време, ако я оставят в нищото, каква файда има, че си взел дивидент...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеДобре, де защо да я закара до 3+. Не, че ще е лошо, но не виждам защо му е на батко
Реално никой нищо не знае, затова само си фантазираме - ако няма дивидент, както и очаквам, това ще е много крив сигнал, но пък БФБ е нелогична борса, така че това може и да е сигнал за силен ъп. Тук си менкаме едни акции и си играем на борсичка - цацата като мен просто седи и чака да лапне нещо, изпуснато от пречлите акули. Ако може, ако не може - друг пътNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
мерси, а има ли яснота, кога ще впишат поканата и дн.ред за ОСА на хима, за да видим, какво ще е дефакто?
Коментар
-
На мен не ми изглежда да има дивидент, но ще се радвам да ме изненадат - тук съм единствено и само заради финансовите врътки и очакванията Батко да я закара на 3+, нямам вяра нито в акцията, нито във фундамента, нито в мениджмънта...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Аз поне се надявам/очаквам да има дивидент и да е минимум 10 ст .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Оставиха я да хлътне с 20 - 30 стинки, какво значение има дивидента колко е...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеПривет,
Аз поне се надявам/очаквам да има дивидент и да е минимум 10 ст .The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеще има ли въобще дивидент тук??? или само спекулации?
------------
не се коркайте - майтап си правя
аз лично съм убеден, че дивидент за 2017 г. ще бъде изплатен на акционерите ................. дори съм готов да се обзаложа, че дивидент ще има и смятам, че ще сте доволни от него...
------------
не е препоръкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар