IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Общото събрание на акционерите приема решение за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2017 г. за изплащане на брутен дивидент от 0.063 лв. (шест цяло и три стотинки) за една обикновена акция.
    Изглежда темпа на нарастване на дивидента е "+0.9ст" на година
    Last edited by спекуланта; 30.05.2018, 17:52.

Коментар

• Хем имаш Хим ( повече от достатъчно), хем плюеш по акцията!?!?!??!!?!??!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Не казвам дали има ефект и дали точно така се прави, но по действията, това им са целите
        Hrist0, опитите, които цитираш са меко казано намерния проточвани във времето.
        а в такъв случай, действията им са:
        - или необяснимо странни
        - или обяснимо преднамерено подвеждащи и заблуждаващи всички акционери
        - или обяснимо некомпетентни (12-13г безрезултатни опити????)

аз знам отговора за мен. останалите сами да се оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

+1
          пеньо, диоптера още ли се увеличава?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Ето това е пример за манипулиращ коментар. Не може да е истина, защото ако беше толкова "омразна" тази акция - нямаше да я държи... Чудно ми е какво се цели с такива коментари.
              хахахахаха.... если дурак, то ето на долго
              научи се да четеш м/у редовете и да разбираш, преди да се изтропваш неподготвен

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
                ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.

относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците

пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

дивидент имидж не чисти. 12г се "борят" с Михаля и накрая отново епик фейл. имат си някакви контакти, правят нещо си, въртят едни пари с трудно доказуем произход, публикуват напудрени отчети(никой не знае, дали отговарят на изрисуваните цифри в тях) и т.н. и т.п.
                  ако спекулативният дивидент можеше да поизчисти имиджа им, той би следвало да е значително по-солиден, ама нада ли.

относно "предвидимост" тук ... е меко казано смехотворно да се говори за химиците

пс: имам повече от достатъчно тук и в някои други техни публични. но са "най-омразната" ми акция от бфб в бг портфейла.
                  Не казвам дали има ефект и дали точно така се прави, но по действията, това им са целите

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение

Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.

Last edited by Ferry; 30.05.2018, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      А защо решихте, че изобщо ще има дивидент ?
                      К'во моем да решаваме ние без пари (само с папири )) Ние само си питаме.
                      От думите ти излиза, че тая цена е и без дивидент ли?
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Защото, се опитват да чистят имидж и да бъдат лесно придвидими. Според мен вероятността за запазване на дивидентната политика е много голяма. За повече инфо ще си чакаме материалите за ОСА-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Това прилича на аритметична прогресия... Тогава:
                            2018 - 8,4 ст.
                            Сегашната цена такъв дивидент ли отразява? Или среда между 2,6 и 1.8?
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Според мен ще е подобен на миналата година не повече от 7ст даже по логиката-игра на цифри
                              2015. 4,5ст
                              2016 5,4ст
                              2017. 6,7ст

Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!
                              Това прилича на аритметична прогресия... Тогава:
                              2018 - 8,4 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
                                До утре вечер ще се разбере
                                Според мен ще е подобен на миналата година не повече от 7ст даже по логиката-игра на цифри
                                2015. 4,5ст
                                2016 5,4ст
                                2017. 6,7ст

Успех на всички с много и с малко.......нерви. и акции!
                                Last edited by Scottie Pippen; 30.05.2018, 15:15.

Коментар

Working...
                                X