няма начин пантеро, имаме ли обемче на минетка това е жокер от мойсей соломонович от тел авив нали ги знаеш ония със шапчиците 1,58 1,53 после нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеот 1.90 на 1.60 днес без видими причини си пада ли пада-------не вярвам някой да е продавал-----все пълните ли пълните------------------значи 1.00 реално ще видим в следващите месеци
Но по-вероятно през крив макарон .
А иначе и пълним , и празним !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТцъ.
На тия нива гризкам само привилегии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеГризкате ли
На тия нива гризкам само привилегии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеами нали си акционер тук, можеш да вземеш справка от депозитара със разпределението на капиталаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПерфектна е за човек със здрави нерви и стратегия.
и аз си взех малко бройки тук
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемного си е хубава позицията и това не е враждебно изкупуване, а това е враждебно разпродаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеимам чувството, че се разпродава пакет на уплашен чужденец който продава през няколко брокера ................... по всяка вероятност греша, но така ми изглежда към този момент
не е препоръка - имам акции и от двата вида
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВсе повече се убеждавам че позицията е предмет на враждебно изкупуванеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар