Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобрите и успешни инвеститори се възползват от пазарните дефекти и неефективността на другите играчи, а не се плашат от тях
*18 580*1,590
аз за съжаление днес нямам покупки
в петък след сесията като съм вкарвал поръчките вместо на хим съм ги набил на хим-прив.
сега мернах на кои нива са били сделките и очаквах да са изпълнени ордерите, а като отворих платформата се оказа, че сделки няма
тъкмо щях да взъня на брокера и погледнах каква глупост съм направил
няма значение и утре е ден...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз не съм оптимист, братчето ми, аз съм реалистИ в живота и на борсата
От опит. Кога горчив, кога сладък .... кога каквото дойде.
това е реалността ....
защо вече 11 месеца не се прави нищо по въпроса да се спаси вложенията на КОРП.....вече не е орешарски премиер....
Аз- също вярвам че може да има скок от 5% на БФБ и на 10% на тимовите акции ,но това ще е само отдалечаването на нивата от подкрепа който са зададени вече от една година....лефче на ССВ , зхбг на 40 ст и на 1,65 на хим.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕто паднаха тапите а сега да видим колко ви е силата на оптимистите....И в живота и на борсата
От опит. Кога горчив, кога сладък .... кога каквото дойде.
Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕх ако беше останал Орешарски сега Софикс щеше да е поне 6 000 - 6 500 пункта ... Е верно сигурна щяха пофалират нЕкоя и друга банка и да плати данъкоплатеца ама нЕма да задълбаваме в подробности. Твоя Петрол сега гълта вода заради твоите приятели от ДПС.
А да преиначаваш истината е основно верую на реаниматорите ,част от които съм бил и за преди и не се гордея с това.....
Ето паднаха тапите а сега да видим колко ви е силата на оптимистите....
Коментар
� -
Започвам да имам усещането за дежа-вю по не само тази позиция. Даден пакет акции преминава от едни ръце в други, и новия асет мениджър разпродава на пожар. За което си заслужава едно огромно "мерси боку". Не е препоръка.
https://products-globalmarkets-bnppa....aspx?pageID=6|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ ги сравни с правителството на Орешарски когато борсата се качи с 50%.....и сега...
когато правиш метани за качване....до положението когато то беше на власт....
Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар