Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениепак ли проветряваш зъбИте....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА не бе само си приказваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛягай (да спиш) вожде и стига си мародерствал))))
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЕй, като продадете и почвате да се правите на шамани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСледва свободно падане на Хима.Сори ама това е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТука май се наиграхте
няма препоръка.следва свободното падане.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСледва свободно падане на Хима.Сори ама това е!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПродаде или купи?
Вчера и днес реших спекулативно да вляза с по-голяма бройка, но таймингът ми явно беше много крив. Има и такива моменти, не ми е за пръв път. Графичното дъно е много надолу и трендът изглежда стабилно възходящ (поне засега), но явно е дошло време за прибиране на печалби.
Лошото е, че обикновено такива спекулации ги отигравам с много пъти по-малък обем, а сега ей така за отскок за 2 дни добавих към 35% по позицията. Борсова класика - купувам около локален връх при покачващ се пазар!
От пишещите тук съм сигурен, че ей сега ще се намери някой, който да ми обясни как нищо не разбирам!
Коментар
-
година и половина ги чакам да се съберат, но не можаха да се срещнат
за сметка на това след две години и половина ще са на една цена................. гарантирано от ТИМ...
Първоначално изпратено от MelFin Разгледай мнение
Коментар
Коментар