If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
минем ли 1,86 то следващата съпротива е 2 лева и следващата много силна съпротива е около 2,15 лв. ................. всички знаем какво заиграване имаше през последната година около двата лева и около 2,15лв.
не успеем ли да прескокнем 1,86-1,88 то тогава падаме отново надолу където на 1,69 лв. е силната подкрепа на хима, а по-надолу следващата подкрепа е 1,50-1,52
тези мои нахвърляни мисли не са препоръка за каквото и да било -------------- вие си го знаете, де
не можахме да се задържим на над 1,86-1,88 и много лесно паднахме под съпротивата ................... караме по сценария дето съм начертал
1.832 лв..... 20 Х 1000 = 20000 бройки най-вероятно
Нагоре останаха около10000бр. до 1.9лв.
Еуфорията мина. Сега да видим кой ще ги лапне тези бройки?
Разсъждавах на глас. Не препоръчвам нищо.
Днес тук много здраво се изложих и ей така затрих 2% от доходността на целия си портфейл от началото на годината...
Така е. Който бърза в повечето случаи греши. ДИСЦИПЛИНА и ПЛАН за действие. Така мисля аз. Е, след някой ден като видиш как цената е по - голяма от тази, на която си продал, ще съжаляваш.Ама ти още сега си го осъзнал,но човек се учи от грешките си. Това е акцията с най-голяма волатилност и оборот. Тук се правят големи печалби, но ....стават и грешки. Успех!
Коментар